Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
07:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 6 » Перші враження про губернатора
21:51
Перші враження про губернатора

   Після урочистостей з нагоди 200-річчя з нагоди дня народження Т.Г.Шевченка,  у розмові з активом району  та громадськістю  голова ДА В.Згама та голова райради М.Бойко проінформували присутніх про призначення на посаду  нового очільника Кіровоградщини О.В.Петіка.

Зокрема, Віталій Згама сказав:

-Новий губернатор говорив не від свого імені, а від імені усіх, хто причетний до влади в області. Він вірить і надіється, що напрацьовані добрі починання і здобутки будуть примножені громадою Кіровоградщини в економічно-соціальному плані.  Він приїхав плідно працювати, бо цього вимагає сьогодення. Пафосу в  його виступі не було. Звучала конкретна риторика на тісний  діалог з владою на місцях. Мені здається, що освіченість, культура і відповідальність  нового голови КОДА послужать  на  благо усіх мешканців нашої області.  На моє велике переконання велику допомогу губернатору в реалізації завдань, які  взяли на себе територіальні громади області, буде залежати від підбору кадрів. Такі кваліфіковані управлінці-професіонали, як В.Серпокрилов і Г.Пастух здатні і надалі якісно виконувати свої функціональні обов’язки.  

Голова ОРР М.Бойко:

- О.В.Петік приступив до виконання своїх обов`язків у важкий для країни час. Як ніколи сьогодні перед головами райрад, сільськими і селищними радами стоїть завдання працювати якісніше і ефективніше  на благо сільського мешканця, на благо збагачення України. Сьогодні вже майже всі звільнені з посад голів РДА та в  8-ми районах переобрано голів райрад. Оновлення відбувається. Ми працювали і готові надалі виконувати поставлені перед нами завдання територіальних громад, що делегували нам свої повноваження. Попереду посівна компанія, яка  вимагає  злагодженості усі ланок районної влади з сільгоспвиробниками. Разом  з новим керівником  Кіровоградщини  в творчій, діловій співпраці область буде мати гарні економічні показники.       

Іван Мельник

Просмотров: 509 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Светоч  
0
Главное, чтобы опыт и старание людей не выхолостил. Не привел во власть бывших и

1 wernega  
0
Чекаємо результатів  його роботи.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]