Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
14:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 30 » Чергові 27 мобілізованих відправилися на захист України
18:58
Чергові 27 мобілізованих відправилися на захист України

Сьогодні, 30 січня 2015-го року Олександрійський об’єднаний військкомат відправив 27 мобілізованих військовозобов`язаних на навчання до Кіровоградського військового центру, щоб на протязі  перших 26 днів пройти відповідну бойову підготовку, а наступні 26- надаються на злагодження дій у складі підрозділу. Загалом 55 днів стануть базовою підготовкою військовослужбовців до участі в бойових діях. І лише тоді можлива відправка за заявками командирів військових частин, а також плану розподілу, що є у Генеральному штабі, військовозобов’язані будуть розподілені до бойових військових частин. Це  друга група з 200-х, що повинні мобілізовані цієї весни до лав ЗСУ з території підпорядкованої .Олександрійському об`єднаному військкомату.

Статистика свідчить, що лише 50% військовослужбовців  потрапляють в зону АТО.  Тому, балачки, що відразу відправляють на передову – нісенітниця, вигадки, що сіють нерозумні люди.

  Мені вдалося поспілкуватися (треба ж такому випадку статися!, - авт.) зі своїми земляками – з Петрівщини, з рідної  мені Луганки. Чотирьох моїх земляків призвано Олександрійським об’єднаним військкоматом:  Дмитро Ромах, Дмитро Заліпський, Сергій Богза та Сергій Приходько  –  молоді хлопці, сини моїх друзів-однолітків по шкільних роках… Молоді, гарні, сміливі очі, патріотичний настрій, присутність духу стійкості…

 - Хто, як не ми, кому під 30, повинні боронити рідну нашу землю-годувальницю. Йдемо, бо  це наш священий військовий обов’язок, хочемо, щоб доля наших дітей була світлою - під чистим і мирним небом зростали. Україна в нас одна!  Настрій бойовий, я зі своїми друзями, нас 12 з Петрівського району, ми на своїй землі, ми не чужинці, ми хочемо миру і спокою, - говорить  Дмитро Ромах. – Навесні мав бути мобілізованим, пройшов медичну комісію – відправили в резерв. Сьогодні прийшла черга.  Вдома дружина і донечка, котрій півтора роки. Є хороша робота, все добре… Думаю, впевнений, що все буде гаразд – ми переможемо і повернемося з миром. Нікому не потрібна ця війна. Слава  Україні. Передавайте рідним великий привіт!..
      На очах у всіх забриніли сльози… Вірю, що з такими  хлопцями – воїнами, як Д.Ромах. Д.Богза, Д.Заліпський, С.Приходько  та  всіма, хто сьогодні  відбув на захист вітчизни, ми відстоїмо  Україну, її територію, принісши щасливе завтра. Повертайтеся до своїх рідних живими і здоровими.       

 

І.Мельник     

Просмотров: 1418 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 5
5 wernega  
0
Хороший модератор.

4 wernega  
0
Так, 9 человек отправлено 28 января. Уточнено.

2 wernega  
0
Был в военкомате, никто определенно не сказал ничего. Хорошо, что поправили. Спасибо.

3 tara  
0
не за что

1 tara  
0
Боюсь показаться навязчивым, но сегодня уже вторая партия. Первая была 28 января

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]