Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
23:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 20 » Перша в області посвята в кадети
00:55
Перша в області посвята в кадети

Сьогодні, в день святої Водохрещі заступник голови КОДА А.О.Коломійцев прибув на урочисту посвяту в кадети до Олександрійської ЗОШ –інтернат I-III ступенів (смт. Пантаївка) Кіровоградської обласної ради, щоб прийняти участь в урочистостях з нагоди посвяти учнів 8- го класу в кадети.

Ідея відкриття класу кадетів виникла ще в квітні минулого року. Сьогодні  план втілюється в життя. Перші 17 юнаків стали на шлях  військового вишколу – будуть готувати себе в подальшому для служби в українській армії.

 Одяг  кадетів, їх підготовка говорить про те, що учні готові гартувати свій фізичний стан та готуватись для захисту Вітчизни.

Актовий зал школи був переповнений батьками вихованців, гостями, учнями та педагогічним колективом.  Вся процедура посвяти відбувалася за всіма правила військової служби: клятва перед офіцерами військової частини № 2269 та запрошеними гостями, вручення посвідчень та напутні  слова поведуть юних кадетів у світ дисципліни. Фізичного гарту та патріотизму.

Виступаючи перед кадетами заступник губернатора А.О.Коломійцев підкреслив  важливість цього заходу:

Це знакова державна подія при нинішньому сьогоденні, коли ми формуємо нову генерацію майбутніх захисників України. Таким  чином ми надаємо нове дихання навчальному закладу. В подальшому ми хочемо бачити кадетів дисциплінованими, вихованими та патріотично налаштованими юнаками.  У перспективі  на базі школи  планується відкрити ще 2 класи  кадетів. Відносно закладу. То він  має право на життя. Це позиція губернатора і влади області. Ми будемо намагатися, щоб в подальшому кадети  мали змогу продовжити навчання у вищих військових  навчальних закладах. Основи  військової  підготовки, що кадети будуть набувати, стануть міцним фундаментом у подальшому виборі служити народу  України. З цієї нагоди обласна  рада  виділила напередодні нового року кошти на придбання мультимедійного тиру, що сьогодні буде відкрито. Це перший крок, що допоможе вам сформувати перші військові навички влучних стрільців. Бажаю кадетам успішного навчання та виховання.
Після  святкового  концерту А.О.Коломійцев з в.о.директора закладу С.Гринюком перерізали червону стрічку – відкрили тир.

 Викладати основи військової справи буде майор запасу О.Дюшко. Основи захисту Вітчизни,  військово-спортивна справа (стройова підготовка, а рукопашний бій будуть викладати тренери спортивного клубу «Захист».

Перші  10 лазерних «куль» від А.О.Коломійцева дали результат  у 89 очок зі 100. Тир відповідає всім критеріям підготовки спецризначенців. Він імітує різні погодні умови, відстань до мішені може дистанціюватись від 10 до 150 метрів. Автомати також будуть служити навчальним посібником в освоєнні користування зброєю.
 

ФОТОРЯД

 

 І.Мельник                  

Просмотров: 2008 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]