Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
01:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 29 » Перша перемога
22:14
Перша перемога

29.06.14, 17.00, КСК «Ніка»,  150 глядачів, +25С, оцінка поля 5.

ФК «Олександрія» - «Сталь»( Дніпродзержинськ) - 2:0 (1:0)

Суддя в полі: Д.Федан( Олександрія).

Асистенти: Я.Жадан, В.Нерода ( Олександрія).

«Олександрія»:  Науменко ( Новак, 46), Басов (Стеценко,83),  Бідловський (Коломоєць, 46),  Імереков( Піскун, 71)  Ломко,  Озарків (Банада, 46), Голенков (Леонов, 46), Скарлош (Чорній, 46), Ямполь (Гуськов,46), Пономар (Кіча, 46) , Чепурненко(Бичков, 46).

Головний тренер: В.Шаран.

«Сталь» Вітів, Ковбаш,  Адамюк, Білий, Ховбоша, Шутов, Каленчук, Котляр, Кучеров, Дністрян, Куліш.    

Головний тренер: В.Мазяр.

Голи: Пономар, 34, Гуськов, 69.

 Ось і прийшов час активної підготовки «Олександрії» до старту 24-го Чемпіонату України  серед команд першої ліги. Сьогодні ми побачили тих, хто побореться за право  грати в нашій команді. Аудиторія глядачів - найбільш палких прихильників, котрі  з перших днів існування клубу стали її вболівальниками, прийшли на матч, щоб вкотре засвідчити свою прихильність і вірність команді. Понад 20 років вони вболівають за долю олександрійського футболу.

Перші хвилини матчу вже були за гравцями наших земляків, котрі нав’язали свою гру гостям. Найбільш активно діяв по своєму фланзі Голенков,  якого ми не так часто бачили в основі ПФК. Він обігрував відразу кількох гравців захисту суперника і робив простріли. Один із таких перших гострих моментів  виник на 16- й хв., коли Голенков навісив  на 11-му позначку, де знаходився Пономар, який діяв з протилежного флангу. Удар головою, але на місці голкіпер «Сталі». Ще кілька небезпечних атак було організовано олександрійцями, що розпочинались  по флангах. Гості відповіли гострим моментом на 30-й хв., а вже на  34-й хв. Пономар  майстерно пробиває з лівої ноги з досить таки гострого кута, та м’яч влучно низом  залітає у лівий кут воріт  – 1:0.

У другій половині матчу  В.Шаран практично на 100% змінив склад команди. Вийшли молоді гравці-олександрійці: Гуськов, Бичков, Банада, Піскун, а також встигли побачити ще одного гравця Стеценка з Кривого  Рогу  та голкіпера Новака ("Нива", Тернопіль).  Дії команди були націлені на ворота суперника. Звісно, усі хочуть показати свою майстерність. Конкуренція достатньо велика. На 69-й хв. в черговій атаці господарі розіграли вдалу комбінацію, яку завершив взяттям воріт  гостей Гуськов. Він після атаки Коломійцем, вдало зіграв на добиванні,  поклав голкіпера і  влучно пробив низом  - 2:0. До завершення матчу територіальна, ігрова і гра за небезпечними моментами  була за нашими земляками.

Що ж перший спаринг залишив добрий настрій не лише в футболістів, а й в уболівальників. Головне, що відчувалася злагодженість і колективізм,  постійна націленість на ворота суперника. Гра була динамічною, швидкою, азартною  та безкомпромісною збоку обох команд.

 Старт є!

                 

Просмотров: 430 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]