Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
11:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 2 » Перемога в спорті – перемога України
13:35
Перемога в спорті – перемога України

 

Вчора відбулася фінальна частина 3-ої Спартакіади серед команд  групи компаній ТОВ «УкрАгроКом», яка була приурочена  15-річниці з дня заснування  компанії.  Вагомі здобутки  у сільгоспвиробництві, розвиток інфраструктури на селі, де працюють  украгрокомівці, де паралельно  розвивається і  масовий спорт- все це основні напрямки діяльності компанії в повсякденому житті.

-  Вітаю всіх присутніх спортсменів, котрі вміють не лише  славно працювати, розбудовуючи  компанію, роблячи нашу країну багатшою, а й розвитати спорт, що є запорукою здорового способу життя та миру.  Недаремно наша компанія входить у десятку  наймогутніших сільськогосподарських  компаній  України. Приємно, що сьогодні  майорять білі прапори миру, ми горді за свою країну, і всі наші здобутки в ім`я  її процвітання. Ви, наша гордість, завдячуючи вам, сьогоднішнє свято ще раз підтверджує істину, що ми народ непереможний. Бажаю  спортивного гарту, здібностей і хисту,  - з такими словами звернувся  до спартакіадівців-учасників змагань комерційний директор  ТОВ «УкрАгроКом» Павло Фесюк.

Спортивна зала міського Палацу спорту вирувала  від спортивного накалу,  спортивних емоцій, вболівнь глядачів...Бадьорий настрій,  налаштованість  на спортивну боротьбу  відчувалась на протязі всього дня фінальних змагань. 

Першими вийшли виборювати першість з міні-футболу  команда  с.Головківка та  футболісти з Дівочого Поля.  Йшла вперта спортивна боротьба, з якою краще впорались головківчани.  Вони зуміли забити єдиний м’яч у ворота суперника, а далі побудувати якісну оборону, що в результаті і принесла  їм перше місце.  Третю сходинку подіуму зайняли футболісти з ТВО «ім.Чапаєва» з Новоукраїнського  району, які зуміли обіграти сильну команду  з «Гермес-Трейдінга».

 У волейболі також не було рівних головківчанам, хоча першу партію  вони програли  «чапаєвцям» , у другій з мінімальним розривом перемогли, а в третій вирішальній партії програвали, але психологічно налаштувавшись, змогли переламати хід гри на свою користь і завершити  перемогою.  Третя  сходинка за сильною командою з Дівочого Поля.

Цікавими були поєдинки за перші три місця з настільного тенісу.  У фіналі – за перше і друге місце точилася запекла боротьба між керуючим господарством В.Кияницею з ТОВ  « ім.Чапаєва» та В.Михальчуком, який захищав честь елеватора «УкрАгроКому». Більш майстерно зіграв В.Михальчук, який  і став переможцем. Третє місце виборов А. Небелиця з ПАТ «Шарівський» у протистоянні з тенісистом з Дівочого Поля.

У змаганнях з шашок впевнену перемогу здобув представник « чапаєвців», третє місце за елеватором  «УкрАгроКом» - Іриною Сокур.           

 Цікавими були змагання з п`ятиборства «Дружба». У стрибках зі скакалкою  перше місце завоював  С.Зайченко з Дівочого Поля (179 стрибків), друге – М.Бакун ( 169, «Гермес-Трейдінг»), третє – за представником  Світловодського річкового терміналу(156).  

У  стрибках у довжину з місця кращим результатом став  стрибок  на 2 м 90 см Є.Безп`ятнюка з с.Головківка, другий показник – 2 м 63 см за спортсменом з «Гермес-Трейдінгу»  і  третє  - 2м 60 см – за Дівочим Полем.

Віджимання на руках показало силу і фізичну витривалість учасників змагань. За хвилину найбільше разів  вдалося  віджатися від полу  Тритунському В. з ПАТ «Шарівський» - 102 рази. Другим був В.Карпущенко з Михайлівки (98 разів). Третє – В.Козинець (88 віджимань) з «Гермес-Трейдінгу».

У киданні м’яча в баскетбольну «лузу» найбільш вправним був Д.Мосейчук з с.

Головківка.  З 5-ти спроб на час, він двічі влучно виконав вкидання.

 В комбінованій грі-естафеті  «Тачка- конячка-стрибачка-прижимачка», в якій була і дискваліфікація однієї з команд за порушення правил гри, і великий азарт, бурхливі  емоції,  все ж перемогу здобули більш вправні спортсмени з Михайлівки. Світловодський річковий термінал  виборов друге місце і третє залишилось за  Доброю Надією (ХПП).

У жимі на руках - в армреслінгу  зібралися  сильні суперники, як чоловічої так і жіночої статі. Звісно, що  і боротьба була дуже напруженою, адреналіновою. У фінальну частину  вийшли  і стали переможцями (жінки): І.Сокур (елеватор «УкрАгроКом»),  другу сходинку здобула – І.Гейко з Добронадіївського  ХПП, третє за І.Надтокою з «Гермес-Трейдінгу».

Серед чоловіків до останньої хвилини важко було визначити переможця. Тут зібралися справжні легені з фізичним гартом і фізичною силою.  І все ж доля  посміхнулася сильнішим. Перше  місце виборов знову таки Д.Мосейчук з с.Головківка. У фіналі  він зумів переважити сильного суперника з ТОВ  «ім.Чапаєва» М.Чорного. Третє  місце дісталося  В.Главаню з Дівочого Поля.

У перетягуванні канату зібралися всі, хто має силу і завзятість.  У фіналі рівних не було головківчанам. Вони зуміли пересилити дуже сильну команду з Світловодського річкового терміналу. Третє місце за силачами Королівського ХПП.

Закінчились змагання. Прийшла черга головному судді Спартакіади Ю.Котову разом зі своїми помічниками підрахувати переможців 3-ої Спартакіади. 

Переможцем у командному  складі  стала команда спортсменів з с.Головківка (капітан Віталій Згама, один із керівників групи компаній ТОВ "УкрАгроКом"). Команда набрала найбільшу кількість залікових очок. Вони були першими з міні-футболу,  з волейболу,  з перетягування канату, з жиму на руках, зі стрибків у довжину, в киданні м’яча.

Друге місце посіли спортсмени з Новоукраїнського  району – ТОВ «ім. Чапаєва». Третє  місце виборола цупка, настирна і  сильна команда з Дівочого Поля. Четверте  почесне місце за  «Гермесом- Трейдінг», п`яту сходинку в турнірній таблиці Спартакіади зайняли спортсмени з ПАТ «Шарівський», шоста позиція  - за командою з Михайлівки.   Сьоме місце забезпечили собі представники «УкрАгро-Спорт». Восьме – у ДНХПП, дев`яте – елеватор «УкрАгроКом», десяту сходинку зайняли  КХПП, одинадцяте - за Світловодським річковим терміналом і дванадцяте місце за МТК «Петриківське молоко».

Великий  Кубок,  Диплом переможця, повна  спортивна екіпіровка,  та матеріальне заохочення дісталося безперечному переможцю  3-ої Спартакіади приуроченій 15-річчю з дня заснування  ТОВ «УкрАгроКом» команді з с.Головківка.  Друг місце: Диплом, малий кубок, екіпіровка дісталися  організованій,  спортивно дисциплінованій команді з Новоукраїнського  р-ну , с.Рівне, ТОВ «ім.Чапаєва». Третє місце: Диплом, малий кубок з рук П.Фесюка  отримав капітан команди з Дівочого Поля.

Олімпійський характер, спортивний настрій, бажання та жага до перемоги, спортивний азарт, дух сили і завзятості був притаманний  на протязі двох днів Спартакіади. Спортсмени проявили громадянську активність, довівши, що  Кіровоградщина, Олександрійщина  рухається в правильному напрямку. Перемоги в спорті  - перемоги в праці  - перемога України. Вона в нас одна, ми її діти і нам будувати щасливе та мирне життя, - сказав по завершенні змагань П.Фесюк -, ми  віримо і твердо  переконані, що спільно відстоїмо своїми  у спіхами в праці,  в спорті могутність і незалежність  України. Слава Україні.       

   І.Мельник 

Просмотров: 1382 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]