Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
04:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 29 » Перемога сильнішого
14:09
Перемога сильнішого

28.03.14р., 17.00, КСК «Ніка», 2500 глядачів, + 13С, оцінка поля – 4.
 ПФК «Олександрія» - ПФК «УкрАгроКом» - 2:1 (1:0).

Суддя в полі: Ю.Грисьо (Львів).
Асистенти судді: Б.Бучинський, Б.Трач (обидва - Тернопіль).
4-й суддя: В.Копієвський (Кіровоград).
Інспектор ФФУ: І.Павленко (Вінниця).

ПФК «Олександрія»:  Зарубін, Сухоцький, Кіча (Коломоєць, 77), Іващенко (Локтіонов, 69), Запорожан, к/к, Грицук (Чорній,89), Шендрік, Старенький, Імереков, Микицей, Озарків (Банада, 68).
Запасні:
Леванідов, Полярус, Басов.
Гол.тренер: В.Шаран.

 ПФК «УкрАгроКом»: Науменко, Любчак, Мамонов, Покосенко, Ломко, Степанюк, Батраченко, к/к (Койдан, 66), Горбаненко (Боровський, 80), Соломка (Лозовий, 62), Скарлош, Пономар (Фальковський, 81).
Запасні: Ніколаєв, Даньків, Радевич.
Гол. Тренер: Ю.Гура.

Попередження: С.Старенький, 71 – Ю.Степанюк, 45, Є.Лозовий,78, А.Скарлош,86, С.Любчак, 90+2.
Голи: В.Грицук, 37, С.Старенький, 70, – Б.Боровський,90+2.

Чудовий день 28 березня. Люди вервечкою потягнулися до культурно-спортивного комплексу «Ніка», щоб після зимового антракту знову стати учасниками спектаклю за йменням – Великий Футбол Олександрійщини. Справді, потужна аграрна Кіровоградщина сьогодні пишається ще й трьома футбольними командами, які гідно представляють Україну в першій лізі.( Є сподівання, що заявиться в другу лігу й сусідній район –Петрівський – ФК «АФ П`ятихатська»,  – авт.).  Успіхи в  сільському господарстві дають можливість розвивати і спорт, що є невід’ємною частиною успішного суспільства. Праця і спорт поза – межами політики.

Понад 2500 глядачів, а це справжні прихильники  нашого з вами футболу прийшли, щоб засвідчити свою повагу і відданість футболу. Дещо свою «роль»  відіграло транслювання матчу  по телебаченню. Але ми впевнені, що мільйони глядачів переглянули матчі залишилися задоволені від футбольного свята - відпочинку. Сама гра була швидкісною, силовою, багато було боротьби в центрі поля. Кожна з команд  боролося за  контроль поля і м`яча. Дещо краще перші 25 хвилин матчу це вдавалося робити аграріям. Вони більше тримали м`яч, кілька разів доходили до штрафної Зарубіна. Так, колишній гравець професіоналів, Соломка вже на 1 2-й хв. пробиває в напрямку воріт суперника, але вище воріт. Свою відповідь «Олександрія»  організувала на тій же 25 хв., коли Грицук не зміг влучно пробити. На вістрі атак перебував новобранець команди Іващенко, якому дуже кортіло забити гол. А був такий момент, коли  треба було забивати,  – як результат, мимо цілі. Два напівмоменти за майже перший тайм. І вже під кінець тайму – на 37-й хв. олександрійцям вдається провести блискавичну швидкісну контратаку, яку розпочав Запорожан, який  помітив попереду Старенького, віддає йому передачу, а той помітивши забігаючого наперед Грицука кинджальним прорізним   ударом поміж кількох захисників аграріїв точно пасує Грицуку, якому залишається майстерно пройти двох опорних захисників і влучно пробити – 1:0. Такі гольові комбінації, безумовно, що викликають велике особливе задоволення у вболівальників. Як і годиться, сильніші повели в рахунку.

У другій половині матчу з перших хвилин матчу почали діяти господарі поля – гравці «Олександрії». Реальний шанс зрівняти рахунок був і в  аграріїв, коли  після виконання  кутового м’яч ліг зверху на хрестовину воріт Зарубіна. Підопічні Ю.Гури демонстрували хороший, дисциплінований футбол. Скажуть, а 4 гірчичники, зароблені гравцями з Головківки. У двох моментах, на думку глядачів і колишніх тренерів, арбітр у полі Грисьо поспішив показати попередження – були чисто ігрові моменти, в яких гравці зіграли більше на публіку, та на схильність судді неодмінно карати.  У  подальшому  в кількох моментах Пономар таки гостро загрожував Зарубіну, та гол на 70-й хв. знову таки забили господарі. І знову після швидкої контратаки,в якій активну участь прийняв щойно вишовши на заміну Іващенку, Локтіонов, котрий став асистентом другого голу. Він помітив набігаючого справа Старенького – точний пас на хід і Старенькому залишилось обробити м’яч, вибрати ударну позицію і влучно подвоїти рахунок у грі – 2:0. Безперечно, що заслуга в цьому належить Локтоінову, який, як далі покаже час, був одним із помітних гравців на полі. Він постійно пресингував гравців аграріїв на їх половині поля, боровся за всі верхові подачі, дуже швидко переміщався по полю чим, дезорганізовував захист «украгрокомівців».

Здавалося, що голи посиплються, як з рогу достатку, але гості протиставили грізному  супернику вдалий захист з контратаками. Тренери обох команд почергово роблять заміни на полі: Шаран дає можливість переглянути  у грі  Банаду, Коломойця, а Гура – виводить на поле свою надію Лозового, молодого Койдана, Фальковського та Боровського. Останній як раз і  став виграшною карткою в руках тренера. Вже на доданих 90+2 хвилинах матчу Боровський майстерно з льоту замкнув  передачу -  м’яч летить у нижній кут воріт Зарубіна – 2:1. Треба відзначити, що суддя в полі додав аж 5 додаткових хвилин, що і  принесли  успіх аграріям.

Судячи про весь поєдинок, тактику гри, швидкості,  треба відмітити, що гра вдалася обом командам. Є кому забивати, є кому грати, є кому зростати майстерно.

Вже на після матчевій прес-конференції обидва тренери  перш за все привітали уболівальників з початком другої частини Чемпіонату, побажали гарного настрою  і  заповнених трибун глядачами на «Ніці».

Головний керманич ПФК «УкрАгроКом» Юрій Гура:

 -Якщо аналізувати гру, то треба сказати, що було допущено всього дві грубі помилки. а так по грі ми не поступалися супернику. У нас перед стартом Чемпіонату не було часу серйозно укомплектувати команду та підготуватися до старту, а вже в зимовий період було досить часу, щоб плідно підготуватися до весняної частини Чемпіонату. Гадаю, що до червня команда покаже бажану гру і результат.                           

Головний тренер ПФК «Олександрія» Володимир Шаран :

- Уболівальник, не дивлячись на складну політичну ситуацію в країні, таки зачекався футболу.  У цьому матчі ми бажали показати справжню гру-дербі, щоб не було всіляких домислів. Ми незадоволені грою, але перемогли. Хотіли перемогти з нулем. Було багато верхової  боротьби. Суперник – достойна команда. Багато нервував, навіть, після першого забитого м’яча, бо в попередніх  25-ти  хвилинах матчу не було конструктивізму в грі моїх підопічних. У роздягальні сказав футболістам, щоб познімали «гирі» з ніг і почали грати, як того вимагає футбол. У другому таймі забили гол після швидкої контратаки.  А вже в кінці матчу втратили концентрацію, чим  вдало скористався суперник – відігравши один м’яч. У нас  одна команда – нікого  виділяти не буду.  Треба всім грати на результат. Чекаю, що нові гравці нам допоможуть.

Іван Мельник  

Просмотров: 485 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]