Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 4 » Перемога «Олександрії» - в копилку припинення війни
23:29
Перемога «Олександрії» - в копилку припинення війни

Анонсований матч прес-службою ФК «Олександрія» в підтримку української армії, що веде бойові дії в зоні АТО відбувся  4- го серпня на КСК «Олімп». Перед початком поєдинку група  фанатів та гравці «Олександрія»  внесли свої пожертвування на зміцнення матеріальної бази військовослужбовців, що воюють в Донбасі та  на Луганщині. Адміністратор клубу  О.Дробот від імені футболістів та тренерського складу вніс певну суму зібраних  футболістами коштів у скриньку. Підходили хлопчаки, дітлахи - хто скільки міг, стільки і жертвували. Один з  фанатів  на ім`я «Стеф» сказав, що з їх фанатського руху  2 хлопці безпосередньо приймають  участь в АТО та 8 товаришів  призвані на військову службу. Цей матч для уболівальників-фанатів – це крок до скорішого закінчення кровопролиття, що на їх думку організував Путін.

Директор ФК «Олександрія» Дмитро Кітаєв, коментуючи сьогоднішню подію, відзначив:

-Ми  відгукнулися на  ініціативу  народного депутата, президента ФК «Олександрія» С.А.Кузьменка стосовно допомоги олександрійським військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО. Було поставлено завдання разом з фанатами провести акцію по зібранню коштів, щоб внести свій посильний вклад у справу зміцнення обороноздатності нашої армії. Днями на зборах усі працівники клубу підтримали пропозицію  про перерахування одноденного заробітку  в фонд підтримки воїнів, що знаходяться в зоні АТО.  Усі кошти зібрані і після гри з "Нафтовиком" 9- го серпня,  будуть передані попередньо нашій військовій частині, яка добре знає, що вкрай необхідно в першу чергу олександрійським військовослужбовцям.    

Спочатку В.Шаран провів регламентоване тренування. А далі відбувся матч. За ФК «Олександрія»  вийшли грати: В.Шаран, С.Лактіонов, В.Первак (усі -тренери),  В.Яровий( адміністратор ФК), В.Грицук, О.Гуськов, В.Койдан, Д.Кітаєв(директор клубу), В.Шияненко( офіцер безпчеки клубу), В.Альохін (масажист команди), В.Леванідов.

Гра проходила в середньому темпі, але цікаво. Ініціативою на полі, безумовно, що володіли  футболісти  ФК «Олександрія». На перших ролях В.Шаран, В.Первак, С.Лактіонов, котрі  свого часу грали за «Поліграфтехніку». Тому і діагональні та довгі передачі цієї трійки були завжди націлені на взяття воріт  команди «фанатів з 10- го сектору», серед  яких найбільше виділявся своєю статурою Є.Довгаленко (оператор клубу). Він першим і пробив у рамку воріт «Олександрії».  Під завершення першого тайму добре розіграна – академічна комбінація Шаран-Гуськов - Первак завершилась влучним ударом останнього – 1:0. «Фанати» щоразу робили заміни на полі, гадаючи, що фізично виснажать  команду "Олександрії".

  У другій половині матчу склад «Олександрії»  залишився незмінним.  В одній із атак добре зіграв Лактіонов, на якому замикалися всі діагональні та поперечні передачі з його прострілами в карний майданчик, він віддає пас на Гуськова, а той вже майстерно обіграв захисника та голкіпера на «одній нозі» – 2:0.  

Не залишив ніяких сумнівів щодо своєї майстерності і В.Шаран, який кілька разів пробивав, але не вистачало точності. Та все ж досвід і фаховість дала свій позитив – Гуськов  вивів на ударну позицію свого тренера, а той вже  не залишив жодних шансів воротарю «фанатів»- 3:0. Такі голи довго будуть пам’ятати  глядачі, що прийшли на цей захід.

Після матчу всі разом сфотографувалися на добру згадку про виконану спільну працю в ім`я збереження миру в країні.

Іван Мельник                

Просмотров: 563 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]