Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
15:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 7 » Перемога на класі
22:48
Перемога на класі

07.07.14, 18. 00, КСК «Ніка»,  150 глядачів, +24С, оцінка поля 5

ФК «Олександрія» - «Гірник-Спорт»( Комсомольськ)- 2:1(0:1).

Судді: Д.Федан, Я.Жосан, В.Нерода (усі Олександрія).

Попередження: Басов, 23, Озарків, 62, - Петриченко, 68.

Голи: Герасимець, 13, -Гуськов, 55, Бідловський, 72.

На 68-й хв. Бідловський не реалізував пенальті.

«Олександрія»: Науменко( Леванідов, 46),  Ломко, Басов, Шендрік,  Сухоцький (Бичков,46), Скарлаш( Леонов, 46),  Койдан (Озарків, 58), Ямполь (Гуськов, 46),  Голенков (Бідловський,46), Чепурненко, Пономар(Коломоєць,69).

Запасні: Піскун.

Головний тренер: В.Шаран.

«Гірник-Спорт»: Ситніков( Клищук, 46), гравець на перегляді, №9 (Голединець, 73), Несін(Чмеленко, 63), Шульц, (Дячук, 57), Лугачев, Клімаков(гравець на перегляді, №10, 46),   Корольков, к/к (Новаков, 60), Рябцев, новачок, №17, Серасимець (Кисель, 77).

Головний тренер: І.Жабченко.

Перші хвилини гри були за гостями. Вони більш  продумано організовували свою гру від оборони. Але перший прицільний удар по воротах суперника виконав наш нападник Пономар , котрий на 5-й хв. низом пробив у лівий кут воріт суперника. Здається, що більше  пам’ятних моментів з боку олександрійців і не було, а от гості швидше рухались  по полю, вміло оборонялись  та швидко організовували  свої атакуючі  дії. В одному з таких моментів, помилка півзахисту і захисту  дорого коштувала нашій команді. Науменко, помітивши, що гравці оборони залишились позаду нападника гостей, вийшов наодинці з суперником, але Герасимець вміло обіграв кіпера і забив гол у ворота господарів.  Провалився  в захисті Сухоцький. Це була 13хвилина поєдинку, а вже на 24-й хв.. виник ще один небезпечний момент біля наших воріт, і лише майстерність Науменка   врятувала від вірного голу.  На 30-й хв. Шендрік з вигідної позиції пробиває мимо воріт.

Гості через кілька хвилин організовують швидку контратаку і  вже наш голкіпер рятує ворота від небезпеки, коли м’яч від голови мав залітати в сітку воріт.

У другому таймі В.Шаран дещо змінює склад, що відразу позначилось на грі. Центр заграв, півзахист, фланги підтягнулися.  І пішла вже гра, яку хотіли бачити уболівальники. На 55-й хв. хороший навіс у штрафну і на гольовій точці Гуськов плечем відправляє м’яч у сітку воріт гостей – 1:1. Не реалізувавши на 68-й хв. матчу пенальті, Бідловський, відчуваючи свою провину за 4 хвилини забиває красень-гол з гострого кута, коли м’яч прокрутився і влетів у ворота комсомольчан - 2:1. На 85-й хв. Гуськов міг реально збільшити рахунок у поєдинку, коли наодинці  виходив на побачення з голкіпером гостей. Забракло майстерності обіграти останнього.  Через кілька хвилин в масованій атаці, коли  було здійснено кілька ударів з близької відстані по воротах гостей, Гуськов останнім добивав, але голкіпер накрив м’яч.

У результаті матч завершився перемогою господарів. Приємно, що забивають молоді гравці, котрі змагаються за місце в команді.

 Завтра (8-го липня, 18.00) запрошуємо запрошуємо на КСК «Ніка» на поєдинок ФК «Олександрія»- «Кремінь» (Кременчук). Цікава команда - з особливою манерою гри. Буде інтрига. Прийди і підтримай своїх!

 

 Іван Мельник

Просмотров: 472 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]