Поздравляем Вас Гость
Четверг
18.04.2024
03:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 13 » Перемога до першого забитого голу…
12:44
Перемога до першого забитого голу…

Справді, матч між «Олександрією» та аутсайдером ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ «Дніпро», що відбувся 11 березня на КСК "НІка" проходив у такому режимі, який найкраще охарактеризував керманич наших земляків В.Шаран. На після матчевій прес- конференції для ЗМІ, він сказав: «Перемогу здобула та команда, яка б першою забила м`яч -  це була гра одного голу».

І здавалося, що активні дії олександрійців на перших хвилинах поєдинку принесуть успіх у забитих м`ячах, але з часом стало ясно, що суперник буде чинити опір, буде намагатися відібрати очки в одного із лідерів чемпіонату… Так воно і сталося по ходу матчу. Практично стовідсоткових  гольових моментів за весь час поєдинку ні господарі, ні гості не створили, як говорять не «награли на м`яч». Був момент, коли дебютант нашої команди Сімінін з лівого  флангу зробив гарний навіс на штрафну і тільки поперечина  врятувала ворота дніпрян.  Старались та набігались Чеботаєв, Чорній, Пономар, Куліш, Шендрік, Грицук, Банада. Але і заміна у нашої команди, коли на поле вийшли  Огіря, Леонов, Старенький, не принесла бажаного успіху в здобутті перемоги, але уболівальники від цього не нудьгували на трибунах, бо  на полі йшла індивідуальна боротьба гравців.  З одного боку молодість - дніпряни, а з іншого - олександрійці - досвід. 

В.о.гол.тр. «Дніпра» Дмитро Михайленко( до речі, наш земляк- кровпивничанин, - авт.)  на прес- конференції віддав належне «Олександрії»:

- Відбулася бойова гра, багато було єдиноборства. Наші гравці не поступалися хорошому супернику, який бореться за бронзові медалі, має свій особливий, незмінний стиль гри, що приносить успіх «Олександрії». Команда  постійно прогресує. Ми в свою чергу витримали тест на міцність і витримку. Не було гострих моментів, але гра була бойовою, цікавою, зі швидкостями… Попереду в нас «Карпати.

В.Шаран, гол. тр. «Олександрії» був небагатослівним:

- Рівна гра обох команд. Закономірний результат. Обидві команди прагнули перемогти. Після львівського програшу в мене були претензії до гравців. Було вказано на прорахунки та помилки у матчі. Але в сьогоднішній грі ми програли зону оборони і атаки. Гра була до забитого голу. Попереду «Сталь». Не треба розслаблятись. Треба більше віддаватись грі на полі, щоб молодість так не протистояла досвіду.

Причина для всіх команд одна і так ж – весняна частина завжди є важкою для всіх команд. Це об`єктивно. Хочемо ми цього чи ні. Подивіться гранд футболу «Шахтар» ледве здолав «Волинь 1:0, а 21- му турі «Зорю» - 2:1. «Динамо» на виїзді несподівано програє кропивницькій «Зірці» - 0:2. «Ворскла», яка вела в рахунку 2:0 у протистоянні з «Олімпіком» таки програла останньому -  3:2. «Карпати» здолали своїх сусідів волинян – 2:1. Хіба, що більш -менш оптимально підійшли до старту другої частини чемпіонату «Шахтар» (без поразок), «Сталь» та «Карпати», які в двох турах здобули перемоги. По двох перемогах важко ще аналізувати  функціональний стан команд. Усім командам матчі даються важко: фізика та емоціональний стан не в повній мірі сталий, не зіграні нові гравці, незадовільний стан деяких газонів… Втягуючі перші тури завжди проходять на такому рівні. Все це відбитки того, що і забито в трьох турах не так багато м`ячів (19-й тур – 15, 20-й -10, 21-й - 12 м`ячів). Нам залишається зіграти зі «Сталлю» з Кам`янського 18 березня. Далі маленька перерва до 1 квітня, а далі 2 кола матчів шістки сильніших: «Шахтар», «Динамо», «Зоря», «Олександрія», «Олімпік», «Чорноморець». Які і будуть виборювати нагороди чемпіонату та право участі в Лізі Чемпіонів та Євролізі. 

Кожне наступне здобуте очко до заліку, до здійснення заповітних мрій. 18 березня «Олександрія» на виїзді поміряється силами зі «Сталлю» з Кам`янського. Побажаємо команді бажаного успіху.

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1201 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]