Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
08:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 1 » Перехідний Кубок О.Грінера в «Шляховика»
21:11
Перехідний Кубок О.Грінера в «Шляховика»

 1-го березня на базі ПФК «Олександрія»  відбулися фінальні районні  змагання  з міні-футболу, які проводяться щорічно в данину світлої пам`яті  олександрійського футболіста і тренера Олександра Грінера.  Цього року з 16 команд до фінальної частини дійшли 4 футбольні команди: РДА, «Кристал», «Шляховик»  та команда «Агродар». У матчі за третє місце команда «Кристал» переграла гравців «Агродару» з рахунком 6:3.  Боротьба за перше і друге місце розгорілася  між командою  держслужбовців районної державної адміністрації та  працівників  районної дорожньо-експлуатаційної  дільниці – «Шляховик». У цікавій і безкомпромісній грі  переконливу перемогу здобули  дорожники – 7:2.   

   Під час нагородження голова  Олександрійської райдержадміністрації Віталія Згама відзначив, що подібні змагання стали доброю традицію вшанування  пам`яті О.Грінера  та  наголосив, що з кожним роком кількість команд зростає, що говорить  про зацікавлення до футболу. Також голова РДА передав слова привітання від народного депутата С.Кузьменка, який багато уваги приділяє розвитку спорту в  районі та місті.

   Ю.Грінер, відомий тренер з боксу, брат О.Грінера,  від імені родини передав слова подяки за добру пам`ять і любов до футболу. Переможці змагань отримали призи від родини Грінерів.

 Голова федерації футболу м.Олександрія Ігор Костиря та очільник Олександрійщини, віце-президент ПФК «Олександрія» Віталій Згама вручили грамоти, перехідний Кубок, а  призи кращому воротарю С.Карпову, кращому гравцю В.Коюденку («Шляховик»). О. Козубенко та В.Байстрюченко («Кристал») – переможці в боротьбі за звання бомбардира.

  Іван Мельник   

Просмотров: 561 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]