Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
04:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 31 » Передостанній тур – чемпіон з перемогою
20:07
Передостанній тур – чемпіон з перемогою

29-30 травня відбувся 29-й тур 24-го чемпіонату з футболу серед команд першої ліги. Чемпіон ліги – ФК «Олександрія»  повернулася з перемогою над  ФК  «Тернопіль». Переможний гол на 19-й хв. забив Є.Чепурненко – з пенальті. Не будемо вдаватися в подробиці. Матч був насичений обопільними гольовими моментами з боку обох команд, що протистояли один одному. Кожен бажав перемоги. Для тернопільчан – це крок на щабель вище в турнірній таблиці, а для «Олександрії» - утвердження верховенства лідера - чемпіона першої ліги. Господарі після чергової поразки від наших земляків, опустились на 9-ту сходинку в турнірній таблиці, хоча ще за кілька турів були одними із потенційних команд, що могли замахнутися і на «бронзу» чемпіонату.  А ось невдахи першого кола кіровоградська  «Зірка» та харківський «Геліос», що займали 13-е місце та 14- е місце відповідно по результатах першого кола, у другомі приємно здивували і вразили своїх уболівальників відмінною грою. «Зірка», взагалі, має найкращі показники по другому колі – тому 5-е місце. «Гірник-Спорт» втримався на 4- му місці завдяки набраних очках літньо-осінінй частині чемпіонату. Чернігівська «Десна» - стабільно тримала в полі зору своє місце в таблиці, хоча були закиди на лідерство. Харків’яни, змінивши тренера, в останніх турах набрали очки, що дали право бути шостими в таблиці чемпіонату. Явно здали  свої позиції «Суми»,  «Динамо-2» ,«Нафтовик-Укрнафта» та "Полтава".

«Буковина»  у 29-му турі «проснулася від сплячки», - "розгромила" вдома сумчан – 4:1. Несподівано другий тур підряд потерпів невдачу наш головний суперник – «Сталь» з Дніпродзержинська. Цього разу вона вдома програла з мінімальним рахунком «Геліосу» - 0:1.

30-й тур може вивести на 4-е місце «Зірку», а команди, що займають  з 7-го по 12-те місця мають теоретичні шанси зайняти значно вищі місця в турнірній таблиці. Щільність очок з різницею в 3 очка може комусь зіграти несподівано бажаний результат, а для інших - навпаки опустити вниз таблиці.

Звичайно, що головним матчем буде поєдинок  ФК «Олександрія» - «Сталь»(Д), що відбудеться в середу 3-го червня на КСК «Ніка». 18. 00 - команда чекає аншлагу на трибунах.

 Після матчу відбудеться нагородження команди – переможниці першолігівського 24- го чемпіонату з футболу серед команд першої ліги та святкові вітання артистів естради.

Найістотнішою подією 2015-го року в житті спортивної Кіровоградщини, безумовно, стало  чемпіонство «Олександрії»  та здобуття путівки до Прем`єр-Ліги. Це неперевершений успіх менеджерів команди, президента клубу С.Кузьменка, це успіх тренерського складу, це праця футболістів, це титанічний труд сільгоспвиробників, котрі вкладають свої кошти у розвиток спорту, в розвиток хорошого настрою олександрійців, в спортивний розвиток  країни.

«Олександрія» не зупиняється на досягнутому! Попереду багато цікавого і потрібного, що чекають уболівальники! Попереду Великий Футбол! Попереду мир і спокій, стабільність і злагода в суспільстві! Попереду олександрійців  чекають нові перемоги!

І.Мельник       

Просмотров: 1118 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]