Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
13:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 12 » Паливо дорожчає-життя дешевшає
13:24
Паливо дорожчає-життя дешевшає

Не тільки скрута в Олександрії з дизпаливом, вона відчутна і в зоні АТО, де не вистачає його на потреби військових операцій. В Олександрії –воно є, але  з  захмарною ціною -  різко здорожчало, що  привело до того, що автоперевізники відсьогодні працюють в два графіки – ранком – відвезти на роботу і о 16.00 – забрати людей з роботи. Це лише такий графік до вихідних. А що далі буде – невідомо. Про це вони сповістили владу міста. зокрема, вартість на бензин лише за останні кілька днів зростала на одній із брендових заправок щоденно  на 50 коп. на літрі.  Бензин марки А-92 дійшов позначки 18,45 коп.  Що буде далі? Розумію автоперевізників, коли маршрути стають збитковими. Розумію атолюбителів...

Вихід один – шукати  компромісу між центральними органами влади, які повинні  включити в дію агресивну роботу Антимонопольного комітету. Кому, як не йому краще знати, яка справжня ціна повинна  бути – обґрунтована на ПММ. Йому  визначені функції захисту прав споживача. Чому він мовчить?  Кажуть, що не обраний керівник центрального офісу.... Возити є чим, автобуси працюють на 98% згідно розписаних графіків. Це була гордість міста. На фото: літо  2013 року, нові автобуси презентують обласній владі.    

Чи не повернемось ми в 90-ти, коли люди кілометрами ходили пішки на роботу і по місту… коли була розруха… Влада Києва повинна дати відповідь на проблему не лише Олександрії. Впевнений, що багато міст країни, їх  автоперевізники,  сьогодні стануть на захист своїх прав  - права на працю. Не забуваємо, що це робочі місця, це відрахування в бюджети, це комфорт мешканців  міст і сіл.

Міський голова Олександрії С.К.Цапюк дав відповідне доручення  розібратися з причинами  відмови виконувати графіки автоперевезень по місту.

Люди не повинні страждати  від того, що завтра вони не зможуть добратися до роботи, лікарні…Влада шукає вихід з даного становища. 

І.Мельник

Просмотров: 1011 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]