Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
21:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Февраль » 18 » Особлива увага до ветеранів, і росту... зарплатні
11:40
Особлива увага до ветеранів, і росту... зарплатні
  На щопонеділковій апаратній нараді голова Олександрійської райдержадміністрації, голова фракції ПР у райраді Віталій Згама розпочав роботу з підведення підсумків минулого тижня, який був приурочений  шануванню воїнів-інтернаціоналістів:

-          З огляду на проведену роботу відмічаю, що всі учасники афганської війни до 25-річниці виводу радянських військ з Афганістану були задіяні в урочистостях, що були організовані районною владою, сільськими та селищними радами спільно з закладами освіти та культури. Сьогоднішній тиждень розпочинається вшануванням усіх військовослужбовців та ветеранів війни, що приручений до Дня захисника Вітчизни. Тому, прошу усі органи опіки, служби, освіту і культуру звернути на це особливу увагу. Для цього слід активізувати роботу волонтерського руху, щоб жоден ветеран не залишався поза нашої опіки. Орієнтиром нашої роботи в цьому напрямку  є  обласна програма «Зірка пам`яті», яка  націлює нас на всебічну допомогу учасникам бойових дій, інвалідам та вдовам та ветеранам, які опинились в складних життєвих обставинах. Я особисто відвідаю учасників ВВв, щоб ще раз почути їх.

Далі голова заслухав відповідальних осіб, які безпосередньо будуть виконувати тижневий план.  Вислухавши доповіді, Віталій Миколайович наголосив, що треба ретельніше і вимогливіше ставитися до питання росту зарплатні та її виплати. Він доручив  своєму заступнику Ю.Ковалю та начальнику  АПК О.Ткаченку в короткий термін провести відповідні зустрічі з сільгоспвиробниками, фермерами та одноосібниками з питання  підвищення аграріям  зарплатні в поточному році. 

        -   Виникла заборгованість по виплаті зарплатні  в державного підприємства, але це не означає, що ми повинні стояти осторонь проблеми. На території району живуть наші люди, і влада в нас одна – державна, - наголосив В.Згама.

Зі звіту податківця та  начальника ПФУ стало відомо, що січневий план по збору податків та відрахувань до Пенсійного фонду виконано. 

Іван Мельник
Просмотров: 422 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]