Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
17:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Декабрь » 11 » Олександрійщина працевлаштовується
18:56
Олександрійщина працевлаштовується

  На 2013- й рік згідно програми зайнятості населення Олександрійського району  на 2013-2017 роки,  котра затверджена рішенням голови РДА та  сесією районної ради  від 26 червня 2013 року, заплановано створити 250 нових робочих місць. Чи впорались з цим завданням влада Олександрійщини, коментує перший заступник РДА, член фракції Партії регіонів у райраді Сергій Коренюк:

-          Голова райдержадміністрації В.М.Згама, спілкуючись з сільгоспвиробниками усіх форм власності, з представниками малого бізнесу  щоразу наголошує на необхідності створення  нових робочих місць. Важливість чого не переоцінити. Розвивається економіка району, за якою стоїть сімейне благополуччя родин. Так, станом на сьогоднішній день в районі за поточний рік виконання завдання по працевлаштуванню складає 170% . Ми не цураємось, якщо кожного дня буде створюватися по одному новому робочому місці. Так, ми співпрацюємо не тільки з потужними інвестиційними підприємствами, такими як «УкрАгроКом» , на плечі  яких лягає левова  частка по залученню коштів в економіку Олександрійщини, а й з підприємцями. Цього року цією компанією створено нові робочі місця на елеваторі ПАТ «Щарівський» - 36, МТК «Петриківське молоко» забезпечило роботою 86 чоловік. Днями я побував  у ТОВ  НВФ «Агросвіт» , де створено  11 нових робочих місць ( до 140 існуючих),  в ТОВ  «Артем» - 4, - підкреслив Сергій Юрійович.

       Робочі місця, працевлаштування -  це поступальний рух вперед, це крок до економічної незалежності. Як бачимо, на Олександрійщини влада виконує планові показники.

      М.І.Г.

Просмотров: 433 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]