Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
10:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 3 » Олександрійщина поповнилася 16- ма новонародженими
22:11
Олександрійщина поповнилася 16- ма новонародженими

 
Іван Мельник, 03.14, 20.11

3 березня голова Олександрійської районної адміністрації Віталій Згама розпочав  апаратну нараду з керівниками  структурних підрозділів районної влади з поінформування присутніх про призначення  головою Кіровоградської обласної державної адміністрації О.В.Петіка;  про політичну ситуацію - провокації та блокування українських військ в Криму. Керівник району наголосив, що сьогодні  головне питання – врятувати країну від можливої інтервенції з боку  Росії.  

-            - Мир, спокій, добра воля до мирного вирішення кон флікту повинна перебороти бажання війни з боку нашого російського сусіда. Ми ж у свою чергу повинні працювати так, щоб нам заздрили не тільки в  області, а в інших областях.  Минулого тижня відбулася конференція районної лікарняної каси, яка підвела підсумки своєї діяльності за 2013-й рік. Біля  7000 членів лікарняної каси перерахували  у фонд безкоштовного лікування понад 1 млн грн. Це значні кошти, які дали змогу не тільки більш ефективно лікувати хворих, а й матеріально-технічно поліпшити стан лікарняних установ району, - підкреслив В.Згама.     

Головний лікар ЦРЛ Валентина Гарагуля повідомила присутніх, що минулого тижня  в районі народилося 16 малят і одна двійня, що безмежно радує.

Головний лікар ветеринарної  медицини району С.Лумянік  повідомив, епізоотична ситуація в районі нормальна. Працівники ветмедицини готуються протистояти можливим епідеміям, які можуть спричинити російські війська в Криму (через продукти харчування). Особливо це стосується  африканської чуми. Також він наголосив на відсутності вакцини  проти сибірської язви та туберкуліну. 

Головний санітарний лікар Л.Пономаренко наголосила, що  сьогодні  важливо, щоб батьки та вчителі більше уваги приділяли роз’яснювальній роботі серед  учнів у попередженні захворювання на ОРЗ.

Начальник АПК О.Ткаченко доповів, що аграрії сьогодні переймаються найголовнішим – підживленням озимих культур. Як тільки дозволяють погодні умови,  а це вночі  по кілька годин  усі господарства виходять  в поле  Сьогодні, навіть, фермери, які обробляють земельні наділи в 30-50-100  гектарів підживлюють свої посіви, розуміючи важливість цього заходу для підвищення врожайності.

Начальник ПФУ в м. Олександрія та районі І.Максименко повідомила, що пенсії  почнуть надходити через поштові відділення  до своїх абонентів, починаючи з 4-го березня,  згідно графіка.    

Плата за землю склала  110%, або зібрано за лютий місяць  1 млн 264 тис. грн., податок на доходи з фізичних осіб – 97% ( 3 млн 912 тис. грн.). Всього зібрано 6 млн 569 тис. грн., що становить 94%.

 Підводячи підсумки, В.Згама  наголосив на посилені роботи всіх структурних підрозділів, щоб казна району наповнювалася стовідсотково.

 

 

 

Просмотров: 599 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
4 Светоч  
0
Жалей не жалей, а все думают только о политике. А кто сеять будет и убирать. лучше бы посмотрели на цену бензина, солярки, удобрений, химикатов? Они поползли ввеерх круто

3 Свій  
0
Влада така -політична,а це неправильно.

2 cnjzobq  
0
так

1 Пастор Шлаг 1963  
0
Жаль буде, якщо молодого перспективного замінять на якогось прийшлого.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]