Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
18:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 7 » «Олександрія» заслужено застовпила 7- ме місце в турнірній таблиці
10:16
«Олександрія» заслужено застовпила 7- ме місце в турнірній таблиці

   Суботній поєдинок між командами «Говерла» - ФК «Олександрія» прикував  увагу до екранів телевізорів багатьох тисяч уболівльників нашої команди. Безумовно, що  гравці  місцевої «Говерли» мріяли про першу домашню перемогу в ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, та й «Олександрія», приїхавши  на окраїну України  майже за 1000 км, вірила в свою другу по рахунку на виїзді перемогу, щоб на зимові канікули піти з добрим настроєм, задовольнивши не лише очікування  від виконаного завдання керівництва клубу, а й чисельної публіки вболівальників «аграріїв».

   Гра розпочалася з першої атаки Грицука вже на 1-й хв., коли той намагався прорватися до воріт Рудька. До 7-ої хв. двічі олександрійці прострілювали флангами, спочатку Таргамадзе, а потім Голенков. На 13-й хв. Таргамадзе мав забивати зі штрафного удару, але не вистачило точності прицілу. На 17- й хв. Хльобас небезпечно пробивав, але Леванідов відстояв свої ворота. Через дві хвилини Таргамадзе з вдалого прострілу не зумів з 5- ти метрів прикластися до м’яча. На 26- й хв. Микицей  намагався ударом голови відправити м’яч у ворота Рудька, але той був на висоті. 

     На 33-й хв. Таргамадзе зряче навісив на дальню стійку воріт ужгородців і Голенков, залишившись поза спиною опорного захисника ударом голови забиває шкіряного в ворота «Говерли»- 0:1 і гості  вже попереду.  Та під кінець першого тайму  господарі зуміли  відігратись  після  проходу Хльобаса, який обіграв Микицея, і влучно пробив низом – м’яч пролетів під руками Леванідова – 1:1.

    Перші хвилини другої половини матчу пройшли в повільному темпі. Жодна з команд не бажала допустити помилку при контратаках. Було багато боротьби, в якій більш краще виглядали наші гравці.  І перший «вибух»- атаку  олександрійці організували на 52-й хв. за допомогою Пономаря, який рухався вже в штрафній гостей, але захисник не дав право нашому гравцю на останній удар – вибив з-під ніг нападника м’яч.

    На 57- й хв. Басова змінює Матвєєв – наш захисник отримав ушкодження. На 59-й хв. йде відпочивати Голенков – його місце зайняв Козак (В.Шаран не став випробовувати долю, бо Голенков вже мав попередження, - авт.).   на 83- й хв. вже травмується Таргамадзе – його місце зайняв Леонов, який не так часто грав в основі. Саме цей гравець став призвідником пенальті, коли після пасу Грицуком, потужно пробивав по центру воріт суперника – та на шляху м`яча опинилася рука Лухтанова. Суддя в полі призначає пенальті. Запорожан пробив, але голкіпер парирував, та невдало – прямо під ударну ногу набігаючого пенальтиста – другий удар вже неможливо було парирувати – 1:2 і олександрійці забезпечили собі чергову перемогу, що застовпила за «Олександрією»  7-ме місце в турнірній таблиці Чемпіонату України серед команд ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ.

    Безперечно, що перемога відбулася завдячуючи кращому класу гри гравців «Олександрії», які не побоялися чужого поля, а зіграли так, щоб господарі допустили помилку, що й вартувала їм здобуття бодай одного залікового очка.  «Олександрія» грала більш раціонально, пропонувала боротьбу єдиноборств, яку і вигравала  в «Говерли». А коли  йде боротьба на полі  не  виключено, що хтось помиляється. І така  помилка дуже дорого коштує, якщо вона  трапляється на останніх хвилинах поєдинку.

Зрозуміло, що В.Грозний в усьому звинуватив суддю, який, на його власну думку, несправедливо призначив пенальті, бо якби покарання було в наші  ворота, то Грозний говорив би зовсім інше – було б справедливо. Це зрозуміло – кожен тренер бажає собі лише перемог і не може погодитись на інші умови… 

Головний тренер ФК «Олександрія» В. Шаран з приводу призначення пенальті у ворота «Говерли»  виказав своє бачення:  арбітр прийняв правильне рішення, він був поряд, він все бачив, м’яч летів у ворота, гравець зупинив м’яч рукою. Також він відмітив, що важке поле, багато травмованих гравців  внесли свої  корективи на хід поєдинку.

Одначе, наш штаб не сумнівався в перемозі «Олександрії», щоб відпочинок футболістів був з повноцінним задоволенням, - відмітив тренер.  

   «Олександрія» заслужено застовпила 7-ме місце в турнірній таблиці, і з почуттям виконаного обов`язку виконаного завдання, яке поставив перед клубом  його президент С.А.Кузьменко – бути в 10-ці команд, йдуть на зимові канікули, щоб вже  25- го грудня зібратися на кілька днів, а з 10-го січня розпочати вже планову підготовку до весняної частини ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. Планується  провести  2 збори в Туреччині, якщо буде все в порядку з політичною ситуацією в світі.

Інші матчі 12-го туру (пропущеного) завершились так:

                   03.12.15. «Шахтар» - «Карпати» - 3:0

                   04.12.15. «Металург» (З) – «Динамо» - 0:6

                   05.12.12.  «Ворскла» - «Зоря» - 0:2

                    05.12. 15.  «Дніпро» -  «Волинь» - 0:1

                   06.12.15.  «Сталь» - «Олімпік» - 1:0

                    06.12.15.  «Металіст» - «Чорноморець» - 2:2.

І.Мельник                  

Просмотров: 1307 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]