Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
02:20
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 29 » "Олександрія" вдруге в чвертьфіналі Кубка України
09:27
"Олександрія" вдруге в чвертьфіналі Кубка України

«Олександрія» у вчорашньому матчі  1/8 фіналу Кубка України довела свою майстерність і бажання йти далі на шляху до престижного футбольного трофею. Нагадаємо, що в першому матчі в Кіровограді олександрійці зіграли в нічию з «Зіркою». Навіть прийшлося відігруватися, бо господарі перші завдали прицільного удару.  На матч в Олександрії зібралося біля 3500 глядачів, серед яких  350  кіровоградських уболівальників. Матч видався дуже цікавим, швидкісним, з адреналіном і голами в ворота гостей. І вдруге і історії "Олександрії"  вона виходить до 1/4 фінулу Кубка України.

 Хоча початок, перші хвилини, гри були за гостями. Вони пішли з відкритим забралом на штурм воріт Леванідова. Кілька разів їм вдалося завдати небезпечних ударів з правого флангу. Згодом «Олександрія» притиснула кіровоградців до своєї половини поля, чим змогла віднайти вільні зони, якими успішно користувалися Таргамадзе, Пономар, Коломоєць та  Козак. На 12-й хв. активність на лінії воріт суперника  привела до того, що Козак після флангової передачі з ліва «заніс» м`яч грудьми в ворота досвідченого Паста - 1:0. Гості намагалися відігратися, були гострі контратаки, але ні Фатеєву, ні Бацулі, ні братам Баранцям, ні Локтіонову, ні Акименку цього вечора нічого не «світило». Надійність всіх ліній оборони олександрійців перешкоджала завдати супернику прицільного удару. «Літаючий»  Таргамадзе, як завжди, плутав гравців «Зірки», які були прикріплені до нього. Його дриблінг, неймовірна швидкість, діагональні, навісні, паси на хід в розріз виводили наших гравців на вільні ударні позиції, що відкривалися. В одній із таких атак  Давід  пройшовши лівим флангом, зряче навісив на того ж набігаючого Козака, який знаходився поряд зі стійкою воріт суперника. який філігранним ударом подвоює рахунок у поєдинку. "Дубль", який засвідчив правильність рішення В.Шарана - виставити Козака в стартовому складі.

І до кінця першого тайму наші гравці мали знову відзначатись. На щастя гостей  удар Коломойця прийшовся  в стійку воріт Паста.

 З таким рахунком дуже добре йти на перерву одній команді, і дуже сумно іншій. Не знаю, що там говорили тренери обох команд своїм гравцям. Звісно, що налаштовували на гру, не розслаблятись, йти вперед і забивати…

Забивати в другій половині  поєдинку нікому з команд не вдалося, але показати хорошу, добротну, комбінаційну, гостру гру футболістам таки вдалося продемонструвати, а нам, глядачам, це все побачити. Були удари Таргамадзе, Басова, Чорнія, який вийшов на заміну. Матч тримав усіх на трибунах до останньої хвилини в шаленій напрузі.

Хотілося б кілька слів виказати на адресу судді в полі Ю. Фощія з Черкас. На 22-й хв. він не «помітив» блокування Коломойця з ліктевим ударом, що тягне на гірчичник. В іншому випадку він не помітив, як навмисне ударом кулака в обличчя був звалений з ніг той же знову таки Коломоєць. Не встигали фіксувати офсайди лінійні арбітри – не добігали. Така  «пасивність» арбітражу не на їх  користь, коли з трибун дуже чітко проглядалися їх  великі «проріхи» в арбітражі.

 Прес-конференція

С.Лавриненко, в. о. гол. тр. «Зірки», привітав «Олександрію» з заслуженою перемогою, побажав подальших успіхів на шляху до Кубку України, бо сьогоднішня гра показала, що олександрійці мають йти далі. Стосовно самого поєдинку, то тренер відзначив агресивність матчу, боротьбу, що була до останньої секунди поєдинку. Відмітив, що було багато моментів, але їх використалисповна господарі, а гості – не змогли реалізувати свої моменти.

- Гра проходила з великим накалом боротьби, гірчичників, єдиноборств, швидкостей. «Олександрія»  вміло реалізувала свої моменти. Наше завдання було перекрити лівий фланг, де активно діють Сухоцький та Таргамадзе. Що там говорити ваш Таргамадзе  грає на 2-3 ступені вище рівня першої ліги. У мене ж сьогодні грали 2 гравці 1997 р. народження. У нас немає довгої лави запасних.  «Олександрія» заслужено грає в ПЛ.

Відносно лідерства в першій лізі, то С.Лавриненко наголосив, що президент клубу прикладає максимум зусиль, щоб «Зірка»  виступала в елітному дивізіоні  українського футболу. Для цього створені всі умови для гравців, та висловив сподівання, що наступного сезону «Зірка» буде разом з «Олександрією» захищати футбольну честь і славу  Кіровоградщини.

 В.Шаран, голю.тр. «Олександрія»:

 - Ми прекрасно розуміли, що попередній рахунок – 1:1- це ще не перемога. Налаштованість гравців була тільки на перемогу. Ми виявилися сильнішими. Забили в першому таймі 2 м`ячі, могли і більше. Після матчу з «Волинню» намагався  побудувати відповідну схему гри і з кіровоградцями, коли Коломоєць попереду, а Пономар більше грав на оборону, а Козак вийшов в основі і грав дещо попереду. Здається, що результат матчу закономірний, хоча слід відзначити сильний лівий фланг суперника, де діє Бацула. Нам вдалося  нейтралізувати – зривати дії братів Баранців, котрі дуже вміло діють з глибини поля - на великих швидкостях можуть пройти до воріт і нанести удар. Ми намагалися «витягти» гостей на нашу половину поля, щоб  мати вільний простір до швидких  атак. Ми бачили  багато матчів за участю «Зірки». З великою певністю, це моя суб`єктивна думка, можу відзначити, що «Зірка» - команда Прем`єр-ліги.    

30 жовтня відбудеться жеребкування. Багато, хто з глядачів вислоивли свої припущення, що наступним суперником в Кубку буде, або "Шахтар", або "Дніпро". Хотілося б "Ворсклу" та "Волинь".    

 І.Мельник                 

ФК «Олександрія» - «Зірка» (Кіровоград) - 2:0 (2:0)

28.10.15р., 17.0, КСК «Ніка», 3400 глядачів, +4С, поле 5

Арбітр: Ю.Фощій (Черкаси).

Асистенти арбітра:О.Павлінов, В.Сухін (обидва - Одеса).

4-й арбітр: В.Міланич (Миколаїв).

Наглядач арбітражу: С.Цимбал (Суми).

ФК «Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Басов, Матвєєв, Микицей, Запорожан, к/к, Мягков, Таргамадзе (Полярус, 73), Козак (Банада, 86), Пономар, Коломоєць (Чорній, 64)

Запасні: Рудик, Степанюк, Старенький, Імереков.

Гол.тренер – В.Шаран.

«Зірка»: Паст, Щедрий (Деребчинський, 82), Допілка, к/к (Чичиков, 58), Бацула, Б.Баранець, Кучеренко, Фатєєв, Г.Баранець, Акименко, Ковальов, Локтіонов (Мостовий, 73)

Запасні: Поштаренко, Збунь, Загальський, Керножицький.

В.о.гол.тренера: С.Лавриненко.

Попередження: П.Мягков, 16, С.Микицей, 19, А.Запорожан, 43, – Б.Баранець 51, Г.Баранець, 68.

Голи: М.Козак, 12, 38.

 

Просмотров: 1469 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]