Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
18:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 4 » Олександрія отримала перший багатофункціональний спортивний майданчик
22:18
Олександрія отримала перший багатофункціональний спортивний майданчик

Сім`я Кузьменків дотрималась  свого обіцяного слова.  Два роки тому  С.А.Кузьменко пообіцяв студентам Олександрійського вищого училища культури  допомогти у спорудженні спортивної площадки.  І ось сьогодні , 4-го жовтня, напередодні Дня вчителя  прийшло справжнє свято спорту, здоров`я  та гарту в Олександрію.

 А.І.Кузьменко – головний спонсор будівництва сучасного багатофункціонального спортивного майданчика з найновітнішим штучним полем, урочисто передав студентам училища:

- Перш за все хочу привітати всіх вчителів, учнів, студентів та викладачів міста з Днем учителя.  Ви віддаєте кращі роки  вихованню підростаючого покоління, низький уклін за вашу  титанічну працю. Компанія «УкрАгроКом»  кожного року  дарує подібні спортивні майданчики, що дають змогу  добиватися успіхів у спорті, фізично розвиватися, загартовуватись. Це вже 5-й по рахунку подібний майданчик з найновітніших матеріалів. Я хочу, щоб він слугував  усім, хто не байдужий до  спорту.  Людина живе не лише хлібом.

С. Цапюк, міський голова  відзначив, що такого  майданчика  місто чекало давно, це була мрія, яка сьогодні здійснилася завдяки тісній співпраці  бізнесу і влади.  Велику  подяку мер висловив на адресу родини  Кузьменків, які  успішно працюють і діляться такими подарунками. І це початок великої співпраці  району і з містом.

Директор  училища І. Баранов назвав  відкриття спортивного комплексу епохальною подією в  історії  училища:

Від добрих, щирих і порядних людей сім`ї  Кузьменків Сергія Анатолійовича  та Анатолія Івановича ми отримали такий  майданчик, який коштує понад  500 тис. грн.  Таке покриття вперше використано на цьому полі. У цей складний  час є люди, які  дають роботу, будують підприємства, сторцюють робочі місця, будують спортивні майданчики - вони крокують у Європу. Такі люди як А.І Кузьменко  та його син С.А.Кузьменко, якщо таких   чуйних , ділових людей буде більше, то Європа  сама через кілька років буде проситися до нас.  Справді цей куточок спорту стане  центром спорту у місті . У планах встановлення тренажерів, і тут ми заручилися підтримкою А.І.Кузьменка. Велика подяка, що відгукуєтесь на прохання народу, що несете  місту фізичну культуру, спорт, здоров`я.

Викладач фізичної культури Волков, саме  ця людина  звернулася вперше до С.А.Кузьменка під час виборчої компанії 2012  при зустрічі  з олександрійцями з проханням посприяти у будівництві спортивного майданчика, якого ніколи не було в училища  культури. Фізкультуру проводили на шкільних спортмайданчиках( фото з архіву, вересень 2012 року, - авт.) .

Сьогодні моя душа переповнена емоціями великої вдячності сім`ї  Кузьменків, котрі будували цей унікальний, європейського зразка багатофункціональний  спортивний майданчик,  де можна  займатися  міні-футболом, волейболом, баскетболом  тощо, - наголосив В.Волков.

 Перший удар по м`ячу  традиційно було доручено зробити А.І. Кузьменку, що він майстерно й зробив. Концерт, танці, пісні стали вдячним подарунком всім, хто робить  добрі справи.  

З такими людьми, з таким підходом до життя, з таким великим серцем і щирою душею, які носять  в собі  батько і син Кузьменки не тільки село, а й Олександрія матиме належний розвиток.

І.Мельник

Просмотров: 497 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]