Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:52
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 17 » «Олександрія» - одноосібний лідер першої ліги
00:52
«Олександрія» - одноосібний лідер першої ліги

ФК "Олександрія" - ПФК "Суми" – 2:0 (1:0)

16.08.2014р., стадіон "Ніка", 19.00, 1800 глядачів, поле 5, + 28 С

Головний арбітр:  Дмитро Кононов (Донецьк).

Асистенти арбітра:  Олександр Марчик,  Владислав Сухомлинов -обидва Київ.

4-й арбітр:Віктор Копієвський  (Кіровоград).

Спостерігач арбітражу: Сергій Возняк  (Миколаїв).

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Леонов (Банада, 41), Ямполь (Грицук, 46), Чорній (Гуськов, 65), Запорожан, к/к, Голенков (Іващенко, 85), Коломоєць, Імереков, Микицей, Басов.

Запасні: Леванідов, Ломко, Чепурненко.

Гол.тренер: Володимир Шаран.

«Суми»: Травкін, Бугайов, Котелюх – к/к (Сидоренко, 84), Кравченко, Западня, Богачов, Лучик, Швець (Брікнер, 68, Сулейман, 81) , Жичиков, Лебеденко, Козаченко (Петрович, 78).

Запасні: Важинський, Макаров, Ярошенко.

Гол.тренер: Юрій Ярошенко.

Попередження: Ю.Коломоєць, 12, А.Сухоцький,  26, – О.Лебеденко, 41.

Голи: А.Сухоцький, 3, О.Гуськов, 79.

Тріумфальною ходою  фанатів завершався матч ФК «Олександрія» - ПФК «Суми»,  в якому  олександрійці  здобули впевнену перемогу з рахунком  2:0.  Приємно, що і перший тест  президента клубу С.Кузьменка – безкоштовний перегляд матчу - зробив свою добру справу. Якщо на попередньому матчі  з «Нафтовиком» було 1100 глядачів, то сьогодні на гру прийшли понад 2000 уболівальників. І менше нецензурної лайки ми почули. Потихеньку йдуть зміни на краще. Дай боже, щоб так і надалі було.

На поєдинок В.Шаран виставив видозмінений склад. Захворів Пономар - його місце зайняв Коломоєць. Уперше разом на полі грали двійка миколаївців: Голенков і Чорній. Але як  уже у дебюті покаже гра – гравці налаштовані на результат. І він прийшов після другої атаки господарів поля. У першій  вже на 2-й хв.  сильно низом пробив Леонов - голкіпер  у падінні накриває м`яч.  А вже  в черговій атаці, на 3-й хв., після  пасу Коломійцем, Сухоцький обігрує захисника, і пробиває, м’яч летить «дугою» у лівий кут голкіпера сумчан Травкіна - 1:0.

На 12-й хв. незрозумілу жовту картку отримує Коломоєць.  Дещо заспокоївшись, гості  наважилися на кілька контратак. Але впевнено діє Басов, котрий поставив на шляху  суперника не стрічку, а  шлагбаум – через який дорога була закрита сумчанам на шляху до воріт Новака.  Підкати, верхові, відбори – все цього вечора дуже добре вдавалося Басову.  Безперечно, що господарі хочуть забивати. На 25-й хв. попередження отримує  автор голу Сухоцький.  Наші гравці повністю контролюють гру на полі. Леонов,  Коломоєць, Ямполь,  Голенков, Чорній, Запорожан та  Сухоцький часті гості  на лінії штрафного майданчика воріт суперника.  На 41-й хв. отримує травму Леонов і його місце зайняв на полі Банада.

45-а хвили на могла принести Коломійцю радість від взяття  воріт суперника, коли наш гравець вийшов на ударну позицію – зробив паузу, пробив. Здається, що м`яч у сітці воріт, але ні –в останню мить м’яч торкається захисника і вилітає на кутовий.  Приємні моменти, що дали надію, що в другій половині матчу ми ще побачимо радість наших гравців від забитих м’ячів у ворота ФК «Суми».

Ямполя  у другому таймі замінив  Грицук. І вже на 49-й хв. разом з Чорнієм створюють небезпеку біля воріт гостей. Якби на простріл відгукнувся Коломоєць, то рахунок був би змінений. На 55-й хв. знову хибить з точністю Коломоєць. Зробив все: обіграв двох захисників, голкіпер вже нічим не може допомогти, а пробив мимо воріт.  Гості «зубато» відповідають на 57-й хв., коли наша команда не встигла повернутися до своїх оборонних редутів.  І тільки стійка стала на заваді, що  не дала  можливостей сумчанам реально зрівняти рахунок. Це був єдиний гострий момент, який міг принести успіх гостям.  На 60-й хв. після викидання м’яча в штрафну Микицеєм, повинен був забивати Банада, та  пробиває вище воріт.  Прийшла черга і Грицуку накрутити в захисних порядках сумчан.  Василь проривається штрафну гостей «на одній нозі», пробиває - пасує  в напрямку набігаючого Запорожана, який зльоту прикладається  під м`яч - мимо воріт.  А момент справді чудовий, награний, майстерно виконаний.

На 64-й хв. В.Шаран  виводить на поле дебютанта першої ліги, молодого олександрійця Олександра Гуськова, який вже за мить міг забити, і тільки неточність з ударом завадила відзначитися нашому земляку.  На 77-й хв.  небезпечно  атакує Микицей з гострого кута  пробиває – кутовий.  Гості роблять заміну:  Швеця змінює Брікнер.

На 79-й хв. майстерність Коломойця, який на  витриманій паузі, віддає точний пас на Гуськова, який обігрує голкіпера – примушує того лягти  на поле, і забиває гол у ворота сумчан - 2:0. Це вже безапеляційна заявка олександрійців на перемогу. Далі у сумчан Брікнера змінює Сулейман, капітана 35-річного Котелюха - Сидоренко.  На 85-й хв. виходить на поле голеадор нашої команди Іващенко, який довго заліковував травму.  Гра і в доданих 6-ти хвилинах була під контролем «Олександрії». Перемога, що вивела нашу команду в одноосібного лідера після перших чотирьох турів.

 Прес-конференція

Ю.Ярошенко, головний тренер ПФК «Суми»:

-  Ми сьогодні отримали хороший екзамен для нашої  молодої команди.  Бажали побачити якісну гру  і побачили. Якістю задоволений – результатом ні. Я подякував гравцям за хорошу гру.

У свою чергу вітаю «Олександрію» з перемогою. Я потрапив у футбольне царство. Тут пахне ФУТБОЛОМ. Тут все направлено на футбол. Ваша команда готова до Прем`єр -Ліги. Якби так всі господарі  клубів турбувалися за  розвиток  футболу, тоді б у нас в Україні все було добре.

 В.Шаран, головний тренер ФК «Олександрія»:

-  Для нас завжди є незручними суперниками:  «Нафтовик», «Десна» і «Суми». Два матчі програні останньому супернику свідчення цьому.  Кожен матч – то новозмінений склад. Захворів  Пономар, Шендрік, Бідловський – травмовані. Вийшов Грицук, хоча відчув проблему в спині, але зіграв дуже хорошо. Хочу привітати олександрійського вихованця футболу О.Гуськова, який вперше вийшов на поле в першій лізі і  відзначився забитим голом.  У нього є швидкість, бачення  картинки поля. - Завтра тренування в звичному режимі, бо далі кубкова гра проти «Тернополя», та в п’ятому турі  виїзд до Кривого Рогу – до «Гірника».  Готуємось серйозно, бо це перевірка на витривалість гравців, -такими словами завершилась прес-конференція керманича олександрійців.    .  

Я запитав у кількох вболівальників стосовно безкоштовного перегляду матчів, і почув:

- Це добре. Нехай 10 грн і не кошти, але й  вони не завжди є.

- Діти менше будуть вештатися містом. 

- Це добра новина.Люди відгукнуться на масовість на трибунах.

- Подякуйте С.Кузьменку за розуміння нашого сьогодення. Хороші кроки президента, який показує гарний приклад іншимі, а головне - є  граюча команда. 

- Це гарнийй подарунок усім олександрійцям і гостям міста. 

      Іван Мельник                              

                 

Просмотров: 524 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]