Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 17 » Олександр Поворознюк: «Стадіон «Інгулець» відкрито. Вітаю з першою перемогою на Кубок України серед аматорів»
10:51
Олександр Поворознюк: «Стадіон «Інгулець» відкрито. Вітаю з першою перемогою на Кубок України серед аматорів»

З гарним  футбольним почином можна привітати  своїх земляків – петрівчан, котрі від сьогодні долучаються до великого футболу. Так, він скоро буде в Петровому, бо то є мрія Поворознюка. А він чого бажає - те й має. Крутий  характер, жорсткий, прямий у словах, не терпить обману і нехлюйства. Та швидко пробачає помилки іших, не тримаючи зла. Вміє керувати, вміє господарювати, амбітний до нестямии  в хорошому розумінні слова, хорезматичний.  А втім, простий в спілкуванні... Після матчу  ФК «Олександрія» - ПФК «Суми», я мав розмову з президентом футбольного клубу  ФК «АФ-П`ятихатська»(с.Володимирівка, Петрівський район) Олександром Григоровичем Поворознюком. Велика подяка, що вони разом з С.Кузьменком працевлаштували колишніх гравців «УкрАгроКому». Хлопці з однієї  аграної команди перейшли до іншої. Гадаю, що умови гарні, бо  дивлячись  на новий стадіон у Петровому, який  всі роки свого існування виконував здебільшого роль по випасу кіз та птиці. Сьогодні  його можна назвати візитівкою степової Петрівщини.   

- Так,  команда істотно змінилася. До нас прийшли колишні гравці з сусіднього Олександрійського району з с.Головківка – «УкрАгроКому» з солідної команди поповнились  наші ряди. Кращі-з-кращих  сьогодні  захищають кольори «П`ятихатської». Серед них: Мамонов, Фальковський, Степанюк, Вдовіченков ( раніше прийшов, - авт.), Батраченко. На, жаль, зі спортом закінчив С.Радевич – проблеми зі здоров`ям. 
- Днями Ваша команда зіграла матч на відкритому новому стадіоні «Інгулець»  в Петровому з командою  «Арсенал» з Києва, що сьогодні відроджується (раніше «Арсенал» грав у ПЛ, - авт.).
- Справді  зроблено велику роботу, щоб  Петрове мало сучасний футбольний  стадіон, де можна було б гарно відпочити та повболівати  за свою місцеву команду, яка має намір виступати на професійному рівні. І це скоро відбудеться.  Досвідчені гравці зробили свою справу – допомогли здобути перемогу на «Арсеналом-Київ» з рахунком  2:0. Перший м’яч забив Фальковський, а другий – Сафонов (олександрієць, - авт.). 20 серпня в Києві зіграємо матч-відповідь. Мені приємно відзначити, що на перший матч прийшло понад півтори тисячі петрівчан та гостей з навколишніх сіл. Не за горами і професійний футбол на славній трудовій Петрівщині.
 - Ви запросили до управління клубом досвідченого коуча Михайла Дунця.
- Щоб йти вперед треба мати фіхівців в обоймі.  Михайло Михайлович добре  відомий в Україні та за її межами футбольний тренер. Виходець з хмельниччини. Починав свою футбольну кар’єру як захисник у місцевому “Динамо”, пізніше грав за вітебську “Двину”, калінінградську “Балтику”, в Казахстані. Має вищу освіту, працював старшим тренером у “Поділлі”, тернопільській “Ниві”, рівненському “Вересі”, чернігівській “Десні”, житомирському “Поліссі”, львівських “Карпатах-2”; у командах Казахстану, Молдови. Разом з Л.Буряком тренував одеський “Чорноморець”. Працюючи за запрошенням у Швеції, зокрема, - у Крамфорсі, ініціював налагодження побратимських зв’язків цього міста з Хмельницьким. Думаю, що за такими людьми будемо рухатись лише вперед. 
Довідка: ФК «АФ-П`ятихатська» входить у аграрне господарство під однойменною назвою.  Сьогодні команда лідер в чемпіонаті України серед аматорів, маючи 13 очок. Таку ж кількість має і «Електротяжмаш». У чемпіонаті Кіровоградської області з 10 команд – перше місце – 27 очок, на другому - менший брат - «П`ятихатська-2» - 21 очко. Нагадаємо, що «Олександрія-Аметист» з 18-ма очками посідає третє місце.          

Іван Мельник                              

Просмотров: 683 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]