Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
08:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 13 » Ой, що то було! Як "закаляли" "Сталь"
23:39
Ой, що то було! Як "закаляли" "Сталь"

ФК «Олександрія» - «Сталь» (Алчевськ) – 1:0 (0:0)

13.09.2014р., КСК «Ніка», 3600 глядачів, +26С, поле 5.

Головний арбітр – Олег Пенюшин (Одеса).

Асистенти арбітра – Олександр Рєка (Одеська обл.),Григорій Іванов (Одеська обл.).

4-й арбітр – Юрій Фощій (Черкаси).

Спостерігач арбітражу – Олег Зубарєв (Донецька обл.)

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Леонов (Чепурненко, 28), Кіча (Старенький, 46), Пономар (Іващенко, 75), Запорожан – к/к, Голенков (Чорній, 59), Грицук, Імереков, Микицей, Басов.

Запасні: Леванідов, Ломко, Коломоєць.

Гол.тренер – Володимир Шаран.

 «Сталь»: Ганєв, Тимофєєнко, Назаренко, Ковальов, Єрмаков, Масалов, Логінов (Ясин, 87), Коллінс – к/к (Полюлях, 87), Гордя, Мамутов (Жданов, 68), Локтіонов.

Запасні: Комарицький, Хромих, Скарлош.

Гол.тренер – Вадим Плотніков.

Попередження: А.Голенков (35), А.Сухоцький (76), С.Басов (90) – І.Гордя (36), Р.Локтіонов (65), А.Масалов (65), Г.Ганєв (70).

Гол – О.Іващенко (90+5).

Напевно, що по накалу  емоцій, адреналіну, нервового збудження та хвилювання за позитивний результат матчу, такого поєдинку ще не було в цьому Чемпіонаті. До нас приїхала «Сталь» один із найавторитетніших футбольних клубів першої ліги. Звісно, що умови, в яких перебуває клуб,  можна назвати нестерпними, які нищать  футбол.

Перед початком зустрічі команди хвилиною мовчання віддали данину світлій пам`яті по 6-ти загиблих наших земляків, які приймали участь в АТО.

Гра розпочалася на великих швидкостях. Незважаючи на ігрову та територіальну перевагу олександрійців, перший прицільний удар Пономаря на 5-й хв. міг змінити рахунок у матчі – м’яч у сантиметрах пролетів мимо стійки воріт Ганєва. Перший дзвіночок привів суперника до порядку. Гості згуртувались і довлі часто гостро контратакували. Тому другий удар у виканні наших гравців  -- Запорожана  відбувся лише на 17-й хв., коли наш півзахисник з дальньої  відстані вирішив пробити. Контратаки суперника велися через Локтіонова та Гордю, що досить таки добре грали на пару.  На 28-й хв. травмується Леонов (колишній гравець «Сталі») – Чепурненко  вийшов на його заміну. 34-а хвилина могла знову таки змінити рахунок у поєдинку. Після  виконання кутового досить високо вистрибнув Басов і пробив, але м’яч летить мимо цілі.

Не витримують нерви у Голенкова, який добре відпрацював правим флангом - на 35-й хв. отримує попередження. У цю хвилину отримує попередження і Гордя – за розмови.

По перерві В.Шаран змінив Кічу, який цього вечора не справлявся на своєму лівому фланзі.  Його місце зайняв Старенький.  На 51- й хв. провал у захисті олександрійців ледве не завершився взяттям воріт Новака, та в останню мить хтось із захисників «Олександрії» ліг під удар.

На 59-й хв. в «бій» вступає Чорній, який дає можливість відпочити Голенкову. Гра дещо загострилась, набрала нових обертів. Побігли на ворота суперника підопічні В.Шарана.

На 65- йхв. Не стримує свої емоції Локтіонов  - попередження. І тут же Масалов  наражається на  попередження.  Через дві хвилини наші земляки втратили реальну можливість відкрити рахунок. Тричі пробивали з коротких відстаней, але суперник встигає вибити м’яч поза межі карного майданчика.

На 69-й хв. воротар гостей вирішив дещо скоротити час гри – потримати м`яч – попередження оцінка його діям. В.Шаран виводить на поле Іващенка, вбачивши, напевно, в діях Пономаря  зниження активності та націленості на ворота суперника. Іващенко пожвавив гру. У кількох моментах він був близький до взяття воріт, але щастя було на боці суперника. Вже закінчується основний час,  у кого не витримують нерви – залишають стадіон. На 87-й хв.В.Плотніков робить відразу заміну двох гравців: Логінова – на Ясина, Коллінса – на Полюляха.  Арбітр у полі додає 5 хвилин, що повинні були стати вирішальними за всі попередні невдачні 90.  За те ми і любимо футбол, що він приносить те, чого вже здається і не чекаєш, на останніх секундах доданого часу. На 90-й хв. Басов отримує попередження.  Так, на 90+5 хвилині гри Іващенку вдається виконати своє призначення форварда – забивати, що Олександр і зробив до його честі, як нападника.

Ой що то було! Як зраділи  фанати - уболівальники, які шалено на протязі всього поєдинку підтримували команду. «Закалили» «Сталь»! Олександрійці здобули  чергову восьму перемогу в нинішньому Чемпіонаті і десяту підряд, починаючи з минулого сезону, що є рекордом першої ліги.

Прес-конференція

В.Плотніков, головний тренер «Сталі»:

- Прикро програвати на 95-й хвилині матчу. Я думаю, що гра була  бойовою та рівною. Більше пощастило «Олександрії» - вона більше мала бажання виграти. Ми останні два місяці практично не тренуємось через сьогоднішню ситуацію. Команда повністю розтренерована. Та віримо, що все буде гаразд.

В.Шаран, головний тренер «Олександрії»:

 -  Основна причина – недооцінка  суперника. Здивувало з якою самовіддачею грав суперник. Ми їх добре знаємо проблеми. Справді не очікували такої гри. Футбольний бог допоміг. Ми добре знаємо, що проти нас усі команди налаштовуються  по-особливому. Та й ми по правді сказати  фізично були не такі, як завжди. Треба грати з перших хвилин матчу. Весь наш тренерський склад був упевнений, що легко переможемо. Попереду «Полтава». Серйозно  травмувався Леонов - у нього розрив верхніх  зв`язок  ноги.

Іван Мельник                                

Просмотров: 508 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]