Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
23:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Февраль » 12 » Обов`язок виконано з честю
20:31
Обов`язок виконано з честю


Іван Мельник, 12.02.14, 18.25

  

   12 лютого  о 9.00 у міському відділі внутрішніх справ м.Олександрія відбулася урочиста подія. На відзначення 25-річниці  виводу радянських військ з Афганістану начальник міськвідділу О.Кодак вручив учасникам бойових дій на території Демократичної Республіки Афганістан, колишнім ветеранам органів внутрішніх справ України, ветеранам організації Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області  пам`ятну медаль «Долг выполнен с честью».

-      - -Нам,  молодому поколінню, не довелося  відчути на собі ті страшні роки війни. Ми вдячні  вам, за перемогу, за мир і спокій на землі, що прийшлося відстоювати великою ціною – життям радянських воїнів.  І після Афганістану ви були взірцем відповідальності, дисципліни і патріотизму. Сьогоднішня  подія – це данина вашому подвигу і мужності.     

    

Рішенням  правління УСВА( воїнів-інтернаціоналістів) ювілейні відзнаку отримали О.І.Гнойовий, молодший лейтенант міліції у відставці, учасник ліквідації  наслідків аварії на ЧАЕС; В.М,Кондрескул, майор внутрішньої лужби у відставці, нагороджений орденом Червоної Зірки та медаллю «За бойові заслуги»;  І.О.Кузьменко, майор  міліції у відставці; В.П.Подвиженко, старшина міліції у відставці  та С.І.Тишковець – майор міліції у відставці.

     Голова міської організації ветеранів  організації Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області, майор міліції у відставці Г.І.Донець вручив також відзнаку начальнику міськвідділу О.Кодаку, який в свою чергу високо оцінив  роботу ветеранів міліції у вихованні молодих правоохоронців кращих рис міліціонера.   

     

Просмотров: 552 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]