Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
12:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 11 » Нульова нічия
09:49
Нульова нічия

ФК «Олександрія» - «Гірник – Спорт» (Комсомольськ) – 0:0 (0:0)

10.07.15р., 18:00, КСК «Ніка», 125 глядачів, +24С, поле 5

Головний арбітр: Д.Федан (Олександрія).

Асистенти арбітра: Я.Жадан, А.Переверзєв (обидва - Олександрія).

«Олександрія»: Новак, Микицей (Чеботаєв, 46), Шендрік (Матвєєв, 46), Басов (Глушицький, 61), Сухоцький (Степанюк, 65), Банада (Чорній, 57), Морозенко (Леонов, 46, Гуськов, 79, Леонов, 90), Голенков (Старенький, 46), Коломоєць (Пономар, 46), Полярус (Козак, 46), Грицук – к/к (Запорожан, 37 – к/к).

Запасний: Леванідов.

Гол.тренер:В.Шаран.

«Гірник-Спорт»: Ситніков, Ломко(екс-гравець «Олександрії), Нелін, Голядінець, Койдан (оренда ФК «Олександрія»), Корольков, Марусіч, новачок, Герасимець, Даудов, Кірієнко, к/к.

У другому таймі на заміну виходили: Кліщук, Чмеленко, Костюченко, Климаков, Воронченко, Івашко, Дячук, Степанчук, Шарай, Прутян.

Гол.тренер: І.Жабченко.

 Нульова нічия, можливо, закономірний результат, бо тільки позавчора олекандрійці  відіграли важку гру з «Черкаським Дніпром».  Та й «Гірник-Спорт» сьогодні одна з найсильніших команд першої ліги. Якщо справді «Металург»(Д) оголосив про своє банкрутство – він знімається з «Ліга-Парі-Матч», то місце в елітному дивізіоні ще можуть зайняти саме комсомольчани, бо «Сталь»(Д) знялася з першої ліги через об’єднання з «Металургом»(Д).  Мені більше здається, що це був спланований хід президента клубу Є.Таратути, - таким чином позбутися футбольних клубів через фінансові труднощі на Донбасі, де зосереджено основний бізнес підприємця.

А щодо гри, то господарі домінували на полі першу половину тайму.  Були моменти, коли вже захисник рятував ворота від вірного голу, яким міг відзначитися наш нападник  Ю.Коломоєць.  Активність В.Грицука, Ю.Коломойця, А.Голенкова, А.Шендріка не втілилась у забиті м’ячі. Гості також могли відзначитися в одному із моментів, коли А.Новаку прийшлося таки парирувати ( на фото нижче цей момент зафіксовано,  коли м`яч летів у дев`ятку,- авт.). Згодом гра протікала в середині поля. Були спалахи атак, були ще моменти в олександрійців, але їм бракувало, як і всім командам  українського футболу,  – точності  в завершальних атаках.  Мало забиваємо, мало реалізуємо гольових моментів, багато марнуємо часу на останній удар.    

Слідкуючи на трибуні за ходом поєдинку, спілкуючись з уболівальниками, почув різні думки. Одні кажуть: "нехай погано сьогодні грають, щоб завтра все виходило", "це ж навчання – уроки, а  контрольні роботи – попереду". Інші, навпаки, критикують гравців, що, на їх думку, "не повністю викладаються на полі". Мені здається, що то така тактика тренерського штабу. Усі ж бачили, що гравці, котрі відіграли перший тайм, у другому таймі, під керівництвом В.Чернишенка, обабіч займалися фізичними навантаженнями. В.Шаран, як ніхто краще знає, що треба готувати команду на всі 90 хвилин поєдинку, а не на 60.

   У суперника ми побачили О.Ломка та В.Койдана, останній на правах оренди буде грати за комсомольчан.  А до олександрійців приєднався колишній гравець, захисник «Говерли» ( зіграв 6 матчів, 1 червона  картка) - Ілья Глушицький права на якого  належать «Шахтар»(Д).  А також 26-ти річний Олександр Матвєєв з «Ворскли».  Вихованець полтавського футболу, котрий пройшов всю школу футбольних клубів області.

Сьогодні о 17. 00 на КСК" Олімп" зіграють ФК "олександрія" з молодіжною ФК "Олександрія" (U-21) по одному тайму.

 

І.Мельник

Просмотров: 1338 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]