Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
08:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 30 » Новорічні подарунки воїнам-землякам
19:46
Новорічні подарунки воїнам-землякам

Чергову допомогу воїнам-землякам, що  перебувають в зоні АТО, було доставлено волонтерами Олександрійського та Олександрівського районів. Напередодні новорічних свят, а саме, 29 грудня,  понад 2 т. продуктів харчування, теплого одягу було доставлено в район Горлівки, де базується 57-а бригада, в якій проходять службу  військовослужбовці 17-го,та 34-го батальйонів.

Голова Олександрійської районної спілки ветеранів війни в Афганістані  воїнів-інтернаціоналістів Валентин Кондрескул, що супроводжував доставку грузу, відмітив:

- Прибули вчасно в запланований день і час. Нас чекали, не дивлячись, що проходить ротація. Воїни знаходяться в хорошому бойовому дусі.  Настрій  відмінний від того, що був кілька місяців тому. Більше впевненості, мобільності,  організаційност, відчутно поліпшилась матеріальна база харчування та військового спорядження.  Воїни справно відносяться до своїх військових обов`язків.  Вже вкотре  спільно  з  колишніми побратимами по Афгану з Олександрівського району, разом з головою А.Кравченком  відправили чергову допомогу.  Олександрівці зібрали продукти харчування, а ми  -  теплий одяг. Нам допомогла цього разу Новопразька селищна рада, якій ми щиро вдячні за допомогу в  організації збирання одягу та валянок. Наприклад, дідусь передав буржуйку, інші люди – газозварювальний апарат. Люди добре усвідомлюють, що відбувається в зоні АТО – там наші земляки відстоюють і захищають суверенітет України та її мешканців.

І.Мельник              

Просмотров: 695 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]