Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
12:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 9 » Ніхто не забутий, ніщо не забуто!
08:59
Ніхто не забутий, ніщо не забуто!

6 травня – мікрорайон Перемога першим привітав ветеранів  Другої світової війни – учасників бойових дій проти фашистської чуми. Біля місцевого  пам’ятника героям Перемоги. Які полягли при визволенні Олександрії зібралися  ветерани, сивочолі люди, учні місцевої школи, громада міста : влада. депутати міської ради, представники політичних сил, щоб вкотре віддати данину глибокого суму і шани по полеглим воїнам, які принесли мир Європі та живим,є хто і сьогодні в свої 90 ще торує стежиною нелегкого життя…

Мер Олександрії С.Цапюк  привітав  від імені  міської ради та органів місцевого самоврядування присутніх ветеранів, наголосивши, що Велика Перемога  1945 року далася мільйонними жертвами українців, які полягли, визволяючи рідну землю, що подвиг наших батьків і дідів  ми ніколи не забудемо – будемо свято передавати з покоління в покоління.

 На мітингу виступив 93- річний І.А.Шевченко (родом з Ново Стародуба), який пройшов пекло ВВв з перших днів… У своєму виступі  він засвідчив  незламний дух радянського народу, який зламав хребет – знищив  фашизм, що очорнив Європу.

Від імені волонтерів виступив М.Кульга, який також відзначив величезну роль українського народу в загальній Перемозі над гітлеризмом, нагадавши, що сьогодні  в Європі з`явився новий агресор – російський фашизм, який веде неоголошену війну на Сході України, де мужньо захищають Україну воїни української  армії. З його слів прозвучали слова подяки міській владі, народному депутату А.І.Кузьменку та  ТОВ «УкрАгроКом»», які прикладають багато зусиль в плані надання матеріальної допомоги українській армії.     

Звучить музика, лягають квіти  до підніжжя  монументу Переможців…

А далі в кафе «Україночка» відбувся урочистий обід для 60 ветеранів війни… М.Буза, організатор  заходів, відзначив що завдяки небайдужим людям, сьогодні накриті столи..,  і  надав  слово представникам  партії  «Сила людей», яку очолює В.Дожджаник, депутат міської ради. Конверти  та грамоти з матеріальною допомогою отримали  10 ветеранів.

Помічник депутата міської ради  А.О.Коломійцева  В.Ковальчук, від імені депутата та губернатора області С.А.Кузьменка  привітав ветеранів з великою Перемогою над фашизмом, передав  щирі слова глибокої поваги до ветеранів, наголосивши, що нинішнє покоління в неоплаченому боргу перед переможцями, та вручив 60 конвертів з матеріальною допомогою.

І.Мельник

Просмотров: 1148 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]