Поздравляем Вас Гость
Вторник
16.04.2024
17:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 22 » Нічия і перемога «Олександрії»
23:24
Нічия і перемога «Олександрії»

19 січня підопічні  В.Шарана ФК  «Олександрія» провів перший тренувальний спаринг з  Семейським «Алтаєм» (Східно Казахстанська область), що виступає в першій лізі. Гра завершилася з рахунком 1:1. Перший тайм не виявив сильнішого. У другому – на 57-й хвилині м`яч у ворота  казахів забив голеадор «Олександрії»  В.Пономар, якому асистував М.Козак – віддавши  головою пас на нашого нападника, який добре розпорядився з кількома захисникам. А  невдовзі наш суперник зумів зрівняти рахунок.  Після швидкої контратаки,  при помилці наших захисників, м`яч  у наші  ворота на забив А. Єрсалімов .
 Нагадаємо, що в першому матчі «Алтай» переграв дубль «Аланьяспора» - 6:2.  

 22 січня наша команда провела другий контрольний матч.  На цей раз нашим суперником була болгарська «Славія» (перша ліга). Переможний гол забив капітан команди  А.Запорожан, якому асистував Грицук. На 23-й хв. він побачив на вигідній позиції набігаючого нашого капітана, віддав йому пас, а той вийшов на ударну позицію і «пробив» воротаря суперника за 10 метрів від воріт – 1:0.  

У короткому інтерв`ю В.Шаран, відмітив:

-  Гра була напруженою, але хлопці намагалися перемогти, бо саме сьогодні  день народження в президента клубу С.А.Кузьменка. Хотілося принести йому подарунок.

 

Просмотров: 1219 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]