Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
08:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 3 » Нічия і перемога олександрійців
22:40
Нічия і перемога олександрійців

ФК «Олександрія»- «Гірник» - 2:2

03.07.15,  16.00. КСК «Ніка», +28С, 500 глядачів, оцінка поля 5

ФК "Олександрія» - "Гірник" (Кривий Ріг) - 2:2 (2:1)

"Олександрія": Новак, Чеботаєв, Басов, Шендрік, Сухоцький, Морозенко (Банада, 71), Старенький (Голенков, 71), Полярус, Грицук, к/к, (Леонов, 61), Чорній (Гуськов, 71), Коломоєць (Пономар, 61).

Гол. тр.: В.Шаран.

"Гірник" (Кривий Ріг): Гурін (Ганєв, 46), Солдат (Бринько, 46), Баєнко (новачок, 46), Павлов ( Буряк, 46), новачок (Бука, 46), Григорик, к/к, (Рябов, 46), Дорош (Прошенко, 46),  Ямполь (новачок, 46), новачок (новачок, 46) (новачок, 71), Боровський (Гвоздєвіч, 46), м Сытало (новачок, 46).

Гл. тр.: Г. Приходько.

Голи: Грицук, в свої ворота, 18 (0:1), Басов, 21 (1:1), Полярус, 37 (2:1), новачок, 90+1 (2:2). Попередження: Грицук, 39 (груба гра), Чечеленко, 71 (груба гра).

У першому спарингу, що відбувся на центральній арені «Ніки»  схрестили свої мечі два сусіди територіально «Олександрія» і криворізький «Гірник».  По ходу матчу  ігрова і територіальна перевага була на боці господарів. Відраз хочу зазначити, що  усі попередні поєдинки з  «Гірником»  завжди проходять у напруженому  характері. Наш суперник вміє тримати гру, контролювати м’яч, швидко контратакувати. Так сталося, що атакували олександрійці, але першими домоглися успіху гості, скориставшись помилкою нашого захисту, коли Грицук головою зрізав м’яч у власні  ворота. Але по ходу матчу  голи назрівали. У  кількох моментах гольові передачі були на рахунку Старенького, але наш напад  не був досить влучним. Та на 21-й хв. Басов у високому стрибку ударом голови замкнув  гольову передачу з лівого флангу виконану Стареньким – 1:1.  І в подальшому наші гравці більше атакували, більше створювали небезпеки біля воріт суперника. На 37-й хв. Полярус приклався під виважений удар - по дорозі м’яч зачепив гравця гостей – зрикошетив і влетів у ворота «Гірника»- 2:1. Два курйозні голи.

У другому таймі гра дещо вирівнялась. Гості все частіше почали господарювати на половині поля господарів, що в кінцевому результаті принесло їм вдачу – на 90-й хв., коли вони змогли відігратися – 2:2, бо наші гравці замешкались з вибиттям м’яча з карного майданчика. Вдруге  на добиванні удар суперника був прицільним - 2:2.          

А о 18. 00 на «Ніка+» відбувся наступний спаринг з МФК «Миколаїв», який напередодні зіграв внічию з «Чорноморцем» - 1:1.

МФК «Миколаїв» привіз до Олександрії оновлений склад новобранців-потенційних гравців: Восконян, Бичков, Чучман, Любчак, Цапій, Кошелюк, Романенко, Ковальов, Батюшін, Саркісян, Берко. На заміну виходили: Чумак, Хохлов, Момот, Ю.Буличов, Ліщук, Вітенко, Моря, Андрієвський, Машнін.

 Голи: В.Пономар, 8, 28, Банада.42, – Саркісян, 62.

У матчі  за нашу команду грав Р.Зубков (1991 р. н., захисник) який до цього часу захищав кольори молодіжного складу "Іллічівця". Гра розпочалася з активних дій наших гравців. Перший гол у ворота суперника забив Пономар  вже на 8- й хв. Другий гол забив знову Пономар після проходу по флангу Козака і його виваженого прострілу  вздовж воріт. На добиванні першим був наш нападник – 2:0. Третій гол – красень забив Банада на 42-й хв. після виконання штрафного в обвід стінки м’яч низом влетів у ворота миколаївців – 3:0. Голу наші ворота на 62-й хв. забив Саркісян ( який у свій час грав за наше місто, - авт.), коли на виході дещо поспішив Рудик, гравець гостей забив практично в пусті ворота – 3:1.

Головний тренер В.Шаран вирішив цього дня дати максимальне навантаження на всіх гравців – на лаві запасних залишався лише  штаб тренерів та лікарів.  Тому два матчі і два різні малюнки гри, але головне було – старанність, вдумливість, амбітність, динамічність і колективізм були притаманні в цих поєдинках. Тренер  ще раз переглянув гравців з якими йому доведеться вже 19 липня виходити проти «Шахтаря». В понеділок  він визначиться з тими гравцями, хто залишить команду. Звісно, що це будуть кілька гравців.  

Команду залишив В.Бідловський( у якого не було контракту). Кажуть, що подався до «Чорноморця». На даний час у команді відсутній М.Імереков.  Всі інші гравці сьогодні були на полі.  Вкотре ми побачили на полі Морозенка, Буличова, Чеботаєва, Козака та підписаного Поляруса.  

9 липня «Олександрія» приймає на полі «Черкаський Дніпро» та  10- го липня – «Гірник-Спорт» (Комсомольськ). 

І.Мельник

Просмотров: 1338 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]