Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
06:20
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 7 » Нічия, але попереду, здається, важливіший поєдинок
09:37
Нічия, але попереду, здається, важливіший поєдинок

«Гірник – Спорт» (Комсомольськ) – ФК «Олександрія» - 0:0 (0:0)

06.05.15р., 16.00, стадіон «Юність», 1000 глядачів, +19 С, поле 5

Головний арбітр: О. Павлюк (Київ).

Асистенти арбітра: Б. Бучинський, Б. Трач (обидва- Тернопіль).

Резервний арбітр: Д.Резніков (Дніпродзержинськ).

Спостерігач арбітражу: О. Зубарев (Слов'янськ).

«Гірник-Спорт»: Ситніков, Нелін, Голядинець, Чеботаєв, Моісеєнко, Герасимець, Марусич, Степанчук (Александров, 68), Корольков, к/к, Даудов (Лозовий, 87), Івашко.

Запасні: Кліщук, Клімаков, Дячук, Шульц, Костюченко.

Гол.тренер:  Ігор Жабченко.

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Чепурненко, Голенков, Грицук, к/к (Леонов, 68), Мягков, Шендрік, Бідловський (Степанюк, 78), Коломоєць (Пономар, 71), Імереков, Басов.

Запасні: Леванідов, Ломко, Іващенко, Старенький.

Головний тренер: Володимир Шаран.

Попередження: О.Голядинець, 24, А.Нелін, 54, М.Даудов, 61, Р.Івашко,90+2, – С.Басов 36, П.Мягков, 45+2, А.Сухоцький, 88, Д.Леонов, 90+3.

 Не змогла «Олександрія» вдруге здолати дебютанта першої ліги «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) - повторити переможний матч літньої частини. Коли вдома олександрійці вміло розібралися з гостями, забавиши в їх ворота три сухі м’ячі.

У стартовому складі В.Шаран дещо змінив склад гравців на полі. З`явився Коломоєць, Бідловський, Чепурненко, Імереков, Голенков.  Команди прагнули атак, забивати. На 9-й хв. господарі могли відкрити рахунок, але Новак та Басов врятували наші ворота від вірного голу, що міг принести в наші ворота Марусич. Не забарилися і олександрійці з відповіддю, що могла принести успіх нашій дружині футболістів, коли Коломоєць з ліінї штрафного майданчика мав поцілити у ворота, але м’яч пролетів над поперечиною.

Всередині першої частини тайму Чепурненко  мав забивати обвідним ударом, та на місці був кіпер господарів Ситніков, який вміло переводить шкіряного на кутовий. За 8 хвилин до завершення першого тайму, на 37-й хвилині, знову  на вістрі атаки Коломоєць, але, замешкавшись на якусь мить, не встигає бути  першим на м’ячі.

Далі  по ходу поєдинку один із кращих бомбардирів ліги та гравців комсомольчан Івашків міг засмутити олександрійців, коли з 5 метрів не поцілив у ворота Новака.

По перерві активізувався Бідловський, який діяв лівим флангом. Його кинджальний простріл зупинив воротар, що розумно чатував на своїх непідступних воротах. Гостро атакував Герасимець, але наші захисники мужньо кинулись під  м`яч.  Запам`яталися кілька небезпечних ударів у виконанні того ж Івашківа і Королькова. І додані 5 хвилин до основного часу не змінили рахунок на табло - 0:0. Якщо господарі залишились задоволені від нічийного результату. Ще б пак,  відібрати в лідера, потенційного кандидата на ПЛ очки, то наша команда залишилась, здається, явно незадоволеною від такого результату матчу.

Та,  це його величність футбол, який не вписується в жоден сценарій, - що  не матч, то він має різний малюнок, бо  виконавці ролей – футболісти, також різні за складом, і місце - сцена інша, і глядачі. 

Дякувати олександрійським палким прихильникм футболу-  їх поїхало підтримати улюблену команду понад 100 соіб. 

Занести його в пасив не можна. Це була тренувальна гра перед дербі з «Зіркою».  Команда зберігає  своє лідерство в 6 очок, що збереглося з першого кола.

І.Мельник

Просмотров: 1245 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]