Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
21:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Октябрь » 10 » Недоливають на 5-8 копійок
23:36
Недоливають на 5-8 копійок
 І так кожного разу, коли заправляєш своє авто на наших автозаправочних станціях. їх не так і багато. Вибору немає, тому вони і обдирають нас кожного разу на 5-8 копійок - недоливають на таку суму бензину в бак, і здачі не дають. Апетит росте в автозаправників  з року в рік. Спочатку недоливали на 2-3 коп., далі - 4- 5, а сьогодні вже 8 наших копійок з кожної заправки привласнюють без сорому. Підрахував, що таким чином мене та інших, хто має авто і користується ним щоденно, за рік власники АЗС, тільки на мені, мають наживи до 10 гривень. А нас в Олександрії, якщо не помиляюсь - близько 12 тис. автомобілів. Давайте перемножимо 10x12000= 120000 грн! Отакі доходи мають наші 5 основних автозапровок у місті. Поділимо на всіх порівну і виходить, що кожна "заробляє на чаєвих" по 24 тис. грн щорічно. Я взяв лише місцеві автомобілі, а ті що проїздом, а гості, а мопеди, мотоцикли, вантажний транспорт, а газонокосилки, бензопили, а ті хто ріжуть свиней...? гадаю, що там ще по кілька тисяч  можна добавити на кожну АЗС. "Капають" рікою наші копійочки в гаманець господарів сучасності- воротил від нафтобізнесу. Нехай би ці кошти йшли на розвиток медицини чи на ліки онкохворим. За це - голосую двома руками.
Де захист прав споживача? Де податкова? Де совість?
Багаті будуть багатими,а бідні - будуть ще біднішими. І так нас скрізь "мають". Дурять нашого Івана, як хочуть, а він терплячий.
Зайдіть, будь ласка, в буудь-який магазин, чи дадуть вам товар, якщо у вас не буде  чим доплатити 5-8 копійок?  Упевнений, що ні. Не раз довелося в цьому пересвідчитися.  Одного разу в АТБ  прийшлося розмінювати 100 грн, щоб віддати 7 коп., що не вистачало розплатитися за  кілограм моркви. Ось вам справжня принциповість. Чому ж нам на АЗС  не віддають 7 копійок здачі?                    
       Вони свої гроші рахують, чому мені не рахувати свої!?
Автолюбитель
Просмотров: 461 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]