Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
03:49
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 6 » Недограли на перемогу
00:14
Недограли на перемогу

 Перший матч другого кола ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  ФК «Олександрія» провів на виїзді в Дніпропетровську, де на стадіоні «Метеор» боровся за очки з дніпродзержинською «Сталлю». Це перша нічия «Олександрії» після трьох поспіль попередніх перемогу в першому колі  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ.  «Олександрія» мала намір урівноважити очки, коли в першому колі вдома мінімально поступилася підопічним В.Мазяра.  У сьогоднішньому протистоянні  «Сталь» на гру вивів новий тренер Ерік ван ден Меєр, судячи з початку матчу, буде впроваджувати в практику швидкісний, жорсткий та комбінаційний футбол з довгими навісними та фланговими передачами. І перший тайм довів, що номінальні господарі грали першим номером. Їм більше вдавалося контролювати м’яч, позиційно стійкіше гравці тримались своїх зон, швидко йшли в атаку. Тому олександрійцям було важко «пробити» захисні порядки «сталеварів». Такі дії  господарів привели швидкого голу.  Атака почалася з лівого флангу, простріл Лазіча, один гравець промахнувся з ударом, але набігаючий Кравченко, випередив центральних захисників Імерекова та Басова, і вивів господарів вперед – 1:0.

Засмученість олександрійців швидко втілилась у гол. На 28-й хв. Давид Таргамадзе потужно пробив, але Паньків зумів відбити – м’яч летить у стійку, але на добиванні Пономар – 1:1.

З полегшенням зітхають вболівальники «Олександрії». Гра вирівнялася по рахунку, але все ж територіальна і  позиційна гра була на боці  «Сталі».  Гравці бажали забити  - тому  йшли вперед. Довгі діагональні передачі м’яча знаходили своїх адресатів. А ось у наших земляків більше було браку при передачах, прийомах та відборах м`яча… Звісно, що така гра не входила в жодні сподівання і  цілі В.Шарана. Тому догравши першу половину гри – в перерві тренер перебудував гру на полі. Дії городян на полі стали  більш виваженішими, більше контролю над м’ячем, більше контрвипадів, більше гостроти і динаміки. І вже дуже небезпечно біля воріт Паньківа, який  двічі рятує ворота. Спершу – на 54-й хв., якби Пономар, який скористався помилкою, вийшовши на гольову ударну позицію вцілив в стійку воріт, а гра могла розвернутися зовсім іншим сценарієм… Через кілька хвилин потужний удар від Таргамадзе парирує кіпер суперника. Звісно, що після таких моментів, господарі почали нервувати, що привело до пенальті. Микицей наступав, а Малак`ян зупинив недозволеним прийомом нашого гравця – став стіною. Обидва на газоні. Суддя в полі  Бойко  призначає  штрафний – пенальті з гірчичником.  Гравці побігли апелювати до бокового судді, але головний невблаганно вказав на пенальті. Запорожан, знаючи  слабкі сторони  екс - голкіпера олександрійців Паньківа, слабким ударом розвів м’яч і воротаря по різних кутах. І вже гості попереду. На полі домінують олександрійці  - вони націлені на ворота  суперника, але не все виходить. В одній із стрімких контратак гравців «Сталі». Буквально, з трьох пасів від центру поля, щойно тільки вийшов на поле Дебелко в один дотик зрівнює рахунок у матчі – 2:2.  І знову не  краще зіграв захист олекандрійців, який не зумів зупинити прохід і  удар Дебелка. І все ж слід відмітити активну гру Таргамадзе, який став співавтором обох голів - диригентом команди.

Усі намагання обох команд змінити рахунок на свою користь не принесла бажаного успіх, були моменти, була гострота, була тривога  на трибуні олександрійських уболівальників, але, на мою власну думку, безпосереднього глядача поєдинку – не награли сьогодні олександрійці на перемогу. Таку ж думку мали і більшість наших уболівальників,  які приїхали підтримати улюблену команду, але всі погодилися, що нічия на виїзді – це трудове очко, що ще треба здобути, гра   заслуговує не нарікань, а похвали. З огляду на те, що «Сталь» сьогодні була така бойова і дуже швидкісна, темпоральна команда, яка з такою грою може піднести неочікуваний сюрприз будь - якій команді в другому колі… Міцний і стійкий футбол, жорсткий – на  грані фолу: 6 попереджень проти наших – трьох. Це показник того, що наш  суперник груба команда, якій притаманно «бити»  свого суперника без жалю, навіть, у простих ігрових моментах...  Футбол – гра сильних і мужніх, міцних духом і тілом людей. Вистояли – молодці! Ми залишаємося на 6-му місці турнірної таблиці, по результатах 17- го туру, бо «Карпати» (що «дихають в спину» городянам, - авт.) не змогли здолати одного із аутсайдерів – одеський «Чорноморець».

 Відразу, після гри, В.Шаран вже почав думати про наступний 18-й тур, в якому  вдома, наступної суботи,  «Олександрія» буде приймати донецький «Олімпік». Ще одну команду, яка в першому колі  відібрала в наших земляків перемогу.

Група вболівальників щиро дякує адміністрацію ФК «Олександрії»в особі президента клубу С.Кузьменка, який з розумінням  відноситься до палких прихильників городян  за чергову пільгову поїздку на матч. Всього підтримували нашу команду на стадіоні  понад 200 вболівальників. Якщо взяти до уваги, що на  «Сталь» прийшло не більше 300 глядачів разом з фанатами сталеварів, що приїхали двома автобусами.       

  Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор"

Головний арбітр: Сергій Бойко (Київська область)

"Сталь" (Дніпродзержинськ) - "Олександрія" 2:2

Голи: Кравченко 15, Дебелко 75 - Пономар 28, Запорожан 60 (пен.)

"Сталь": Паньків, Барановський (Буднік, 64), А. Кравченко, Іщенко, Воронін, Карасюк, Каленчук,  Лазіч, Е.Малак'ян, Г.Малак'ян (Дебелко, 74), Васін.

"Олександрія": Леванідов, Микицей, Басов, Імереков, Путраш, Банада, Запорожан, Козак (Чорній, 66), Куліш (Шендрик, 90+2), Таргамадзе, Пономар (Леонов, 79).

Попередження: Барановський ,3, Васін, 19, Іщенко, 50, Каленчук, 56, Г. Малак'ян, 70, Карасюк, 90+4 – Козак, 14, Микицей, 68, Чорній, 82.

Фотокореспонденція

 

І.Мельник

         

Просмотров: 1330 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]