Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
13:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Декабрь » 4 » Не обділені увагою і турботою
00:29
Не обділені увагою і турботою

До Міжнародного дня інвалідів голова Олександрійської РДА, голова фракції ПР  у райраді В.Згама відвідав підопічних інтернату для проживання одиноких мешканців Олександрійщини, що діє в с. Червона Кам`янка.

У гості до 13-ти ветеранів праці, крім керівника району, прибули перший заступник управління соціального захисту населення РДА І.Табачкова, директор терцентру по наданню соціальних послуг населенню В.Ільющенков  та І.Чемерис - директор  центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. Виступаючи перед мешканцями  Червонокам`янського інтернату В.Згама наголосив, що держава піклується про комфортні умови для інвалідів-одиноких, які не можуть  самостійно дати собі раду. Таких у інтернаті більшість. Тому держава через органи місцевого самоврядування створила подібні заклади, щоб люди в кінці свого життя, в силу  складних  життєвих обставин, відчули турботу  і увагу  з боку державних установ. В.Згама виказав  приємну новину – незабаром буде придбано 2 сучасні масажори, які будуть допомагати в покращенні фізичного стану людей похилого віку.  Гості приїхали з подарунками, а місцеві аматори Червонакам`янського сільського Будинку культури – народний колектив «Віночок» подарував мешканцям інтернату святковий концерт.

Від імені мешканців будинку-інтернату для постійного проживання слова подяки  виказав М.О.Яцьковий:

-          Ми справді, тут відчуваємо себе, як вдома: тепло і затишно, чисто і охайно, гарні страви, чуйне ставлення персоналу. Ми вдячні за вашу увагу, держави, яка взяла на свої плечі  важку ношу  -  нас одиноких. Ми вдячні за сьогоднішню зустріч, концерт…частіше приїздіть до нас в гості.

Іван Мельник
Просмотров: 456 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]