Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
01:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 9 » Не допустити охлократію
21:53
Не допустити охлократію

8 жовтня  перший заступник Глави Адміністрації Президента України  Геннадій Зубко офіційно представив голову Кіровоградської державної адміністрації Сергія Кузьменка.

 Правда, на жаль, це стало можливим лише після кількох годин суперечок між місцевими євромайданівцями та посадовцями. Таки справедливість взяла свій верх – не можу не сказати, що значуща меншість не повинна виступати від імені значно переважаючої більшості мешканців області, чи того ж обласного центру, і при цьому виносити категоричні вердикти. Ми живемо в демократичній державі, а не в охлократичній, яку рощені політики з вулиці.

  Охлократія (грец. ochlos — натовп і сratos — влада) — домінування в політичному житті суспільства впливу натовпу, юрби, один із способів здійснення політичної влади, що суттєво доповнює кризові політичні режими. 

Якщо Україна  піде цим шляхом, то світова спільнота дуже швидко відвернеться від нас. Натовп, юрба, вулиця, декласовані елементи, спроба заколоту, погрому, безладдя  - це сьогоднішні події, що відбувалися навколо призначення нового керівника області  не що інше, як  намагання суспільно-політичних  груп  апелювати до популістських настроїв  у примітивних , масованих варіантах, що підсилюється виборчою компанією, де йде пошук додаткових балів.  Новітні - вуличні політики вдаються до провокацій, до спонукання людей до заворушень та конфліктів з владою.  Авантюристи, бешкетники від  нової політики – це не що інше, як народження загрозливого політичного феномену, що може в кінцевому результаті, якщо його не зупинити, призвести країну до загальнонаціональної  катастрофи. ТАКУ ГРУПКУ ЛЮДЕЙ НЕ  ЦІКАВИТЬ  ЕКОНОМІКА, СОЦІАЛЬНА СФЕРА, життєзабезпечення області. Їм не цікаво чим ЖИВЕ ЛЮДИНА зараз. Їх основний аргумент -  шантаж, грубість, авантюризм.

З такими особистостями далеко не підемо - шлях до Європи точно буде закритим на довгі – довгі роки нашого з вами очікування.

І.Мельник

 

 

Просмотров: 574 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]