Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
05:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 8 » Навколо футбольні новини - 6
10:39
Навколо футбольні новини - 6

  Затягнувся відпочинок гравців ЛІГА – ПАРІ-МАТЧ  у зв’язку з іграми збірної України  на Євро – 2016. Нагадаємо, що в першому кваліфікаційному раунді наша збірна виграла в збірної Білорусі - 3:1. Сьогодні  відбудеться  матч зі Cловакією.

Тому, щоб не втрати  футбольний ритм, динаміку та головний елемент гравця – біг, підопічні В.Шарана  провели виїзну гру з першолігівським «Гірником» з Кривого Рогу.

Відразу після закінчення поєдинку, головний тренер ФК «Олександрія» В.Шаран так прокоментував цю гру:

- Зараз в чемпіонаті затяжна пауза, яку потрібно заповнювати роботою. Тренування тренуваннями, але спаринги - це краще. Нам вдалось домовитись із тренерським штабом "Гірника" зіграти товариську зустріч. Ми знали, що днем раніше криворіжці гратимуть в чемпіонаті, тому і для себе вчора провели дуже серйозне тренування з великим навантаженням. Стосовно гри скажу, що знову в нас проблеми з реалізацією. Ми контролювали хід поєдинку, мали моменти, але довести їх до логічного завершення нам так і не вдалось. Забити мали нагоду обидві команди. Хочу віддати належне і "Гірнику". Команда показує гарний, змістовний футбол. Я задоволений тим, що сьогодні ми провели з ними спарринг.

А щодо наших менших земляків – кіровоградська «Зірка» переграла вдома цікаву на сьогоднішній день команду з Миколаєва, яка демонструє агресивний футбол, що приносить результат – 8- ме  місце в турнірній таблиці. Перший гол нашим землякам вдалося забити лише на 69- й хв. після призначення пенальті (за збитого Баранця). Загальський  відкрив рахунок. Через 5 хв. відзначився Локтіонов.

Остаточну інтригуючу крапку поставив у цій грі колишній гравець  «Олександрії»

Юрій Буличов (№32), який перший був на добиванні. Ось вам і майстерність гравця - відчуття  голу.  

«Зірка» після семи турів займає другу сходинку турнірної таблиці, маючи в активі  13 очок (4- перемоги, 1- нічия і 2- поразки, 13-5).

12 вересня «Зірка» поміряється своїми силами з охтирським «Нафтовиком-Укрнафта», який також доволі  успішно грає цього сезону.  Посідає з 12-ма очками   5-е місце  в турнірній таблиці першої ліги.   

Петрівський «Інгулець» єдина команда з Кіровоградщини, котра ще не зазнала гіркоти поразок. В  останньому турі другої ліги «Інгулець»  зустрічався з лідером ліги «Колосом» з Ковалівки. Інгулечани першими відкрили рахунок. Це зробив Мішуренко на 22-й хв. матчу, коли захисник думав, що  він прикриє голкіпера корпусом , але Коляда зробив все, щоб Мішуренко переправив  м’яч у пусті ворота. Та ковалівці  не схибили, не знітились і на 31-й хв.  Бондаренко обіграв Пащенка, і зрівняв рух нок у поєдинку.   

Після семи турів підопічні В.Богатиря посідають другу сходинку турнірної таблиці, маючи на своєму рахунку 5 перемог і 2- нічиї.  Нижче на 2 пункти «Верес», «Скала» - на 3.

12 вересня в Білій Церкві  петрівчани зіграють проти аутсайдера ліги – «Арсенал- Київщина», який має лише один заліковий пункт.  

 А головна  команда Кіровоградщини – ФК «Олександрія»  12 вересня  буде екзаменуватись київським «Динамо».  Матч нелегкий. Матч відповідальний.  Знаю, що на такі матчі команда завжди налаштована по-бойовому, показує свої найкращі вміння, здібності, талант боротьби і гідності.  Побажаємо успіхів нашій «Олександрії».   

І.Мельник

Просмотров: 1284 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]