Поздравляем Вас Гость
Пятница
19.04.2024
12:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 19 » Наш земляк Максим Задерака
21:11
Наш земляк Максим Задерака

- Максиме, ти вихованець олександрійського футболу. Які у тебе спогади про той період твого футбольного життя?

- У мене залишилися чудові спогади про мій олександрійський період життя. Продуктивна робота на футбольному полі ще тоді принесла свої плоди. Мені завжди подобався футбол і з ним я з самого раннього дитинства хотів пов'язати своє життя. Радий, що мені вдалося здійснити задумане.

- Чи можна сказати, що "Олександрія" зараз переживає футбольний бум?

- Напевно, таке сказати можна. Адже для районного центру - величезне досягнення мати команду Прем'єр-ліги, яка вже встигла взяти участь в єврокубках, а в нинішньому чемпіонаті бореться за найвищі місця. Знаю, що жителі Олександрії дуже люблять свою команду і пристрасно її підтримують.

- Що скажеш про нинішню команду Володимира Шарана?

- "Олександрія" - це дуже міцна команда. Разом хлопці грають уже досить тривалий час. Поточне четверте місце олександрійців говорить багато про що. Цю команду легко обіграти нікому не вдається.

- У зв'язку з тим, що ти сам родом з Олександрії, майбутній матч буде для тебе особливим?

- Для мене всі ігри особливі, незалежно від суперника. Перед кожним матчем хвилююся. Розумію, що на мене, як і на моїх товаришів по команді, покладається чимала відповідальність. Думаю, що матч з "Олександрією" буде для вболівальників дуже цікавим, в цьому і полягає особливість майбутньої зустрічі.

- З приходом Леоніда Кучука на тренерський місток "Сталі" команда стала регулярно набирати очки. Прикро, що доведеться другий етап провести в другій шістці?

- Так, дуже прикро. Ми розраховували опинитися в першій шістці. Але це футбол, не завжди виходить виконати поставлене завдання. Зараз треба забути про свої минулі невдачі і рухатися тільки вперед. Вірю, що найбільші успіхи у нашої команди попереду.

- Зайняти сьоме місце в чемпіонаті для команди буде достатньою мотивацією на решту матчів сезону?

- Мотивацію можна знайти завжди. У минулому році ми за підсумками чемпіонату посіли восьме місце. Якщо в цьому сезоні ми станемо сьомими, вже буде крок вперед. Ми зараз набрали пристойний хід, і я вважаю, що нам під силу виграти другу шістку.

Макси́м Сергі́йович Задера́ка (нар. 7 вересня 1994 р., м.Олександрія, Кіровоградська область, Україна) - український футболіст, півзахисник клубу «Сталь» (Кам'янське).

У футбольну секцію 7-річного Максима відвели батьки. У чемпіонаті ДЮФЛУ грав за «Олександрію» в першій лізі. У сезоні 2009/10 його команда, яка виступала в першій лізі, вийшла у фінальну стадію, де посіла друге місце. Задерака був визнаний найкращим гравцем першої ліги. Після цього тренер-селекціонер донецького «Металурга» Альберт Ковальов запросив його на перегляд. У Донецьку півзахисник сподобався тренеру молодіжної команди Сергію Шищенко, після чого підписав контракт із донеччанами. У складі «молодіжки» «Металурга» дебютував у березні 2011 р.у грі з «Динамо». Тренери Володимир П'ятенко, Юрій Максимов та Сергій Ташуєв залучали Задераку до тренувань із першим складом.

В українській Прем'єр-лізі дебютував у першому турі сезону 2014/15. «Металург» відкривав сезон матчем із дніпропетровським «Дніпром», у кінці якого Задерака замінив Олександра Акименка. У перших 6-ти турах чемпіонату футболіст незмінно виходив на поле у складі першої команди донеччан, після чого повернувся в молодіжний склад. У липні 2015 р.після розформування «Металурга» перейшов у дніпродзержинську «Сталь». У молодіжних змаганнях виступав на позиціях або опорного, або атакувального півзахисника, у дорослому футболі -флангового хавбека.

Просмотров: 1295 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]