Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
18:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 9 » Нас б`ють, а ми... міцнієм!
12:25
Нас б`ють, а ми... міцнієм!

Рубрика: "Репліка з приводу нашого життя"

  «Хто ж більше шкодить?» Під такою назвою вийшла стаття в газеті "Вільне слово" кілька тижнів тому, в якій говориться про сучасний стан на КП «Теплокомуненерго», який завдяки арештам рахунків сьогодні сплачує штрафні санкції, пені за використаний газ під час опалювальних сезонів минулих років, хоча борги вже сплачені, а санкції діють. Держава, в особі Уряду, сама себе заганяє в боргову яму.  Чому? Бо борги бюджету по сплаті за теплопостачання сягають мільйонних сум - відсутнсіть коштів у держказні, бо субсидії не вчасно надходять з держказни, бо люди за ростом цін не можуть при "заморожених зарплатнях і пенсіях" вчасно оплачувати надані послуги «ТКЕ». А олігархи на газовій трубі живуть - не тужують? Ось таке замкнуте коло з якого  вихід лише один для Уряду – «бий свого, щоб чужий і духу боявся!». З чим  він успішно і справляється.

 А  теплопостачальники, не дивлячись на штрафні санкції, арешт рахунків, відсутність виплати зарплатні, роблять свою роботу.

Головний інженер  "ТКЕ" А.М.Молчанов прокоментував ремонтні роботи, що тривають по вул. Калініна:

-  Так, днями підприємство розпочало ремонт частки теплокомунікації – її  центральної  магістралі, що прокладена по вул. Калініна від центральної котельні "ТКЕ" до вул.Луначарського. А це 100 погонних метрів заміни стальної труби великого діаметру - 530 мм, яка технічно зношена, відслужила понад 30 років (при 20 річній гарантії), на 480 мм. Діаметр трохи менший, що пов`язано з меншим навантаженням на трубопровід. Сьогодні, щоб придбати нову трубу - треба витрати баснословні кошти, яких не вистачає на підприємстві.Тому, обходимося своїми резервами. Зараз на підприємстві зварюються в плеті(кілька відрізків труби воєдино, фарбуються), що зручніше девше виходить. Наскільки дозволяють фінансові можливості підприємства, виконуємо роботи. Гадаю, що до кінця місяця прокладку трубопроводу закінчимо. Тільки днями працівники отримали зарплатню за березень-квітень, а вже середина червня.

Прийшов час міняти, щоб взимку тепло пішло до осель мешканців. Така круговерть у нашій державі.  НАК «Нафтогаз» рятують за рахунок комунального підприємства, за рахунок коштів територіальної громади, шляхом штрафів на користь  газопостачальників.

Проїзд  по вул. Калініна від 50 років Жовтня і до Червоного Козацтва буде обмежено до кінця червня.  

І.Мельник

Просмотров: 1078 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]