Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
20:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 28 » Награють команду, переглядають новачків
00:29
Награють команду, переглядають новачків

27.01.15., 14.00, «Ніка» (поле зі штучним покриттям), 100 глядачів, +0 С

Арбітр: Д.Федан (Олександрія).

Асистенти арбітра: В.Нерода, Я.Жадан (обидва Олександрія).

«Олександрія»: Леванідов (Рудик, 31, Новак, 61), Микицей (Бичков, 46), Басов (Ломко, 46), Імереков (Шендрік, 46), Мягков (Сухоцький, 46), Леонов (Кіча, 46), Ямполь (Грицук, 46), Павленко (Койдан, 46), Степанюк (Гуськов, 46), Голенков (Бідловський, 46), Іващенко (Коломоєць, 46, Степанюк, 77).

Гол.тренер: В.Шаран.

«ФК АФ П’ятихатська»: Бобров, Бриль, Миколайчук, Сокол, Поплавка, новачок, Хорольський (новачок, 62), Уліцький (Янюк, 46), Коляда, Запорожець, Колєсніков (Фальковський,46). На заміну в другому таймі виходили: Карой, Ракицький та 2 новачка.

Гол.тренер: Р.Переверзій.

Вилучення: Д.Хорольський, 61(з правом заміни).

Голи: Р. Степанюк, 26, В.Бідловський, 57,– А.Шендрік, 51 (автогол).

27-го січня о 14. 00 на полі зі штучним покриттям відбулася  чергова – друга по рахунку контрольна гра. Суперником «Олександрії» став потенційний дебютант цьогорічної друголіговської першості «ФК АФ П`ятихатська» ("Інгулець") з сусідньої Петрівщини.

Перший гол олександрійці провели в ворота суперника на 26-й хв. Р. Степанюк, котрий перебуває на оглядинах у нашому клубі, після виконання штрафного з лінії штрафного майданчика, першим був на м’ячі, вміло його послав у дальній правий кут від голкіпера гостей.

 Другий курйозний гол – автогол забив у свої ворота Шендрік. Це відбулося  після того, як наш захисник під №2 (Сухоцький) ліквідовував загрозу біля воріт Рудика. Та так потужно відбив шякіряного, що той поцілив у голову Шендріка, який навіть не зміг зреагувати, а потім залетів у наші ворота. Це була 51-а хвилина  поєдинку. Виправити помилку взяв на себе Бідловський, який через 6 хвилин у падінні був першим на добиванні в карному майданчику гостей – 2:1. У грі приймав участь і Кіча, котрий був на оглядинах в донецькому «Олімпіку».

Гості показали достойну протидію першолігівській "Олександрії". У команді також перебуває ряд новачків. Звісно, що аматори сьогодні шей  учасниками турніру пам`яті М.Кудрицького, який  проходить в Дніпропетровську, а це - відповідні навантаження.  Для гостей - це добрий та повчальний урок на майбутнє.      

 

І.Мельник

Просмотров: 826 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]