Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:22
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 23 » Нагамселили скільки хотіли
00:21
Нагамселили скільки хотіли

  «Олександрія» нагамселила скільки м’ячів у ворота «Олімпіка», що вистачить на кілька матчів, якщо в такому настрої будуть грати підопічні В.Шарана. Старанність, швидкість, розуміння ситуації на полі, зв’язки, комбінації - це все сьогодні ми побачили в товариському матчі з донецьким «Олімпіком». Команда грала двома складами. Активні дії олександрійців відмітно домінували на полі чудового газону  «Ніка+».  Тому і сталася прикрість, що водній із контратак суперника наш захист схибив, як результат пенальті – гості повели в рахунку. Але вже на 14-й хв. Полярусу вдається зрівняти рахунок у матчі. А через хвилин форвард команди Коломоєць вийшов на ударну позицію і забив наступний м’яч у ворота Літовченка. Третій гол, який став прикладом футбольної класики, забив зі штрафного Таргамадзе, потужний удар в обвід стінки в дев`ятку. Подібний м’яч було забито ним в  Кіровограді  на кубковій грі.

   У другому таймі В.Шаран виставив другий склад команди. Р.Санжар також майже повністю оновив  склад своєї команди. Краще почали гості – вони на 55-й хв. скорочують рахунок у поєдинку, коли організували гольову ситуацію біля воріт Рудика та довели до нічийного. Активний Чорній на 69-й хв. потужним ударом з дальньої відстані примусив голкіпера суперника витягувати  м’яч з сітки своїх воріт - 4:3. Наприкінці гри Голенков  відповів своєму другу Чорнію також голом – 5:3.

А ще глядачів розвеселив гвінейський гравець з «Олімпіка» Конде, який кілька разів запитував в бокового судді скільки залишається до фінального свистка. На вигуки наших уболівальників  відповів, що холодно, що мерзнуть вуха, чим викликав добродушні посмішки.

Цікавий матч, що показав великий потенціал гравців, які сьогодні знаходяться в хорошому фізичному та ігровому тонусі. Попереду, в середу, кубковий матч з «Зіркою».

І.Мельник                          

ФК «Олександрія» - «Олімпік (Донецьк) – 5:3 (3:1)

22.10.15р., 16.00, стадіон «Ніка+», 98 глядачів, + 8С, поле 5

Арбітр:  А.Гончаренко (Кіровоград).

Асистенти арбітра:А.Скрипка (Кіровоград), А.Переверзев (Олександрія).

«Олександрія»: Леванідов (Рудик, 46), Сухоцький, Імереков, Басов, Чеботаєв, Запорожан,  к/к, Банада, Таргамадзе, Полярус, Козак, Коломоєць.

2-й тайм: Рудик, Чеботаєв, Старенький, к/к, Микицей, Пономар, Шендрік, Степанюк, Матвєєв, Мягков, Голенков, Чорній.

Гол. Тренер: В.Шаран.

«Олімпік»: Літовченко (Махарадзе, 31, Котляров, 61), Парцванія (Счастливцев, 65), Конде, Емерсон (Борзенко, 46), Федорів (Козлов, 65), Огиря, к/к, Доронін (Семенина, 46), Матяж, Шестаков (Танчик, 46), Драченко (Поступаленко, 46), Галенков (Моха, 46).

Гол. Тренер: Р.Санжар.

Голи: А.Полярус, 14, Ю.Коломоєць, 19, Д.Таргамадзе, 43, А.Чорній, 69, А.Голенков, 87, – І.Матяж (11 –з  пенальті, 66), А.Поступаленко, 55.

 

Просмотров: 1400 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]