Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
03:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 2 » МУСТАФА: « За 5000 грн – працювати не реально»
21:10
МУСТАФА: « За 5000 грн – працювати не реально»

Пам`ятаєте напередодні відкриття роботи ВРУ 8- го скликання М.Найєм – журналіст, а нині  народний депутат  парламенту, в одному із коментарій по телебаченню заявив, що він не буде працювати в парламенті на зарплатню в 5000 грн. Тоді  ця заява викликала масове обурення, бо народ на Майдані вимагав подібної зарплатні.  Адже  люди живуть  і на 1000 грн. Сказали, пообіцяли, та зробили  все навпаки.  

В  свою чергу ще одна новоспечена нардепка Світлана Заліщук в телеінтерв`ю сказала, що зарплата депутата не дозволяє знімати в Києві квартиру за 1000 доларів США (скажу, що відверто забрехалась  народний обранець. В столиці можна чудову, новітню квартиру (80 м2) з двома санвузлами сьогодні зняти за 7000  тис. грн з комунальними платежами, а не за 1000 доларів, як говорить депутатка, - авт.). Навіщо так  брехати? Тільки стала народним і відразу така брехня.

Далі цитую Заліщук без купюр-ориігнал:  «Конечно, нужно повышать зарплату депутата хотя бы до старого уровня( до 30 тис. грн, що була раніше, "молодець", як печеться за себе, а народ..., - авт.). Вот журналист снимает квартиру за 1000 долларов. Как ему с такой зарплатой быть депутатом».

А ось М.Гаврилюк, також народний депутат, заявив протилежне: «5000 это очень бешеные деньги. Живи скромненько, кусай поменьше- надолго хватит», - дал ответ Гаврилюк, комментируя недавнее заявление Мустафы Найема о том, что прожить на 5 тысяч в Киеве - нереально. 

Він  відмітив далі, що до депупатства мав у кишені не більше 1,5 тис., тому  прожити на 5000 грн в Києві можливо.    

Видно почули бідність Мустафи і Заліщук, а не почули Гаврилюка, та й  залишили зарплатню нардепам у розмірі 15 мінімальних зарплат та доплат. Це все внесено, проголосовано і підписано Президентом в бюджеті 2015.  З офіційної версії з бюджету зникла норма про обмеження зарплатні  працівників держорганів та судів у 15 мінімальних ставок.

 «Бідність» народних обранців відома. Дуже прикро, що саме колега - Мустафа  «плакався», і мав намір відмовитись від депутатства ( тому,що його зарплатня  була десятки тисяч гривень на місяць). Самими ж порядними були депутати-олігархи, котрі свої  зарплатні віддавали на потреби дітей…    

 Розчаровані  громадяни країни ті хто  сьогодні  має сімейний бюджет всього в кілька тисяч. Народні обранці, особливо молода поросль, яка звикла все і відразу, віддаляється від нужденного життя народу.  Для них не має значення, як живуть інші. Помилився виборець зі своїм вибором.    

І.Мельник   

Просмотров: 894 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]