Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 13 » Місто готується до свого дня народження
22:47
Місто готується до свого дня народження

Днями до послуг олександрійців  комунальні служби міста відремонтували  дві автозупинки, що знаходяться  в мікрорайоні Новофіліповки. Говорить  в.о головного  інженера  КП "Житлогосп"  В.Гайдук:

- Наше підприємство займається не лише обслуговуванням житлового сектору Олександрії, а й впорядкуванням  прибудинкової території, на яких знаходяться спортивні та ігрові майданчики.  Сьогодні взялися ще й  за ремонт авто зупинок, що відіграють  свою роль у житті наших земляків Зокрема, на добровільних засадах наші підрядники ПП «Грант-Житло»  та  ПП «Житлосервіс» погодилися надати допомогу в ремонті двох автозупинок в районі колишнього рудоремонтного заводу.  Кілька днів праці  і автозупинки набули привабливого естетичного вигляду. Відремонтована покрівля, лавки для сидіння; побілені та пофарбовані самі будівлі автозупинок. Городяни з належною дякою відзначают нашу роботу, адже вона направлена на більш комфортні умови проживання олександрійців у нашому затишному, чистому та охайному місті.

 До Дня Олександрії, що святкується щорічно останньої неділі травня усі, хто переймаються  зростанням культури Олександрії:  влада, комунальники, небайдужі олександрійці, її меценати, на знак підтвердження  міста зразкового порядку, культури чистоти і ошатності,  порадують нас  ще й оновленими автозупинками.

І.Мельник (газета "Вільне Слово")

Просмотров: 1332 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]