Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
22:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 24 » Міліція на шляху покращення роботи
09:34
Міліція на шляху покращення роботи

 Вчора тимчасово виконуючий обов’язки начальника Олександрійського міськвідділу міліції, 35-річний підполковник Олександр Коцар дав своє перше інтерв’ю представникам місцевих засобів масової інформації.

- Народився я в 1980 році в смт Онуфріївці. Після закінчення середньої школи вступив на навчання до Дніпропетровського  юридичного інституту. По його завершенні  був призначений на посаду оперуповноваженого  карного розшуку в Світловодсьий райвідділ міліції, де до 2013 року і проходив службу на різних посадах. З 2013-го року  - начальник Долинського райвідділу міліції. З 19 квітня  2015-го призначений на посаду т. в. о.Олександрійського міськвідділу міліції. Одружений,  виховуємо з дружиною доньку шкільного віку, - почав діалог з  представниками ЗМІ О.М.Коцар.
- Тимчасово виконуючий обов’язки, це пов’язано зі службовою  перевіркою колишнього начальника  С.Дьяченка та його заступника С.Антонова?
- Поки це так можна сприйняти. Я на службі. Вчора в Долинській, сьогодні в  Олександрії, завтра в іншому місці.  Мені за честь служити там, куди пошлють. Я йшов у міліцію  за покликом.  Прийшов не сам зі мною  повернувся до рідного йому  міста  мій заступник з громадської безпеки, капітан  В.Миколаєв, який добре знає свою справу. Д.Малецький направлений на службу до Долинського райвідділу. Це рішення прийняв начальник обласного управління УМВС в Кіровоградській області.
- Три дні короткий термін, щоб зараз розповісти про криміногенну ситуацію в Олександрії. І все ж, з чого почали свою роботу на новому місці  служби?
- З особистого прийому громадян та вивченням справ кримінального провадження, що тривалий час не доведені до розслідування.  Для Олександрії характерні кілька видів злочинів: нанесення тілесних ушкоджень, масові крадіжки з домоволодінь та брухту,  а також  розповсюдження наркотиків.  Через певний час, вивчивши всю криміногенну ситуацію в місті, я дам відповіді на усі питання, що вас цікавлять. Для цього треба час. Працюю з 7. 00 і до пізнього ночі.  Я не забарюсь з відповіддю.
- Що Ви бачите головним у своїй службі, перебуваючи на посаді, що значно вища по всіх показниках  по відношенню до колишнього місця роботи?   
- І в Долинській,  і в Олександрії для мене головним завданням є – повернути довіру громадян до міліції, охорона  людей,  вчасне реагування  на правопорушення  та їх попередження. Робота міліції не її в кількості, а в я кості роботи.  Звісно, що треба підсилити патрульну службу. Відсьогодні ми перевели  7 нарядів по 2 чоловіки на нічне патрулювання з 20. 00 до 8.00, коли найбільше фіксується злочинів.  
- Які критерії міліціянта сьогодні треба мати, щоб зменшити кількість злочинів?
- Відкритість, доступність, щоб мешканці знали кожного дільничного інспектора  в його районі проходження служби, телефон, щоб він знав добре свій район.
- Реформування міліції, що чекаєте від задекларованих  обіцянок?  
- Реформа – це крок  повернення довіри населення до правоохоронних органів, це зменшення злочинності в усіх її проявах. Це матеріальне забезпечення тої ж патрульної  служби  пальним та автотранспортом. Це вже буде реальний крок до покращення роботи міліції.  У нас відбулася зустріч з міським головою, який  обіцяє надавати допомогу міськвідділу.  

 По завершення прес-конференції, т.в.о. начальника міськвідділу міліції м. Олександрія  О.Коцар надав свій телефон для постійного зв’язку з ним,  що він готовий співпрацювати з ЗМІ, і запевнив, що зустрічі з медійниками будуть частими, бо від спілкування з пресою в великій мірі залежить успіх міліції  в безпечності життя городян.    

І.Мельник

Просмотров: 1947 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]