Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
02:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 30 » Ми віримо в команду!
01:59
Ми віримо в команду!

1-го  листопада о 19.30 на КСК «Ніка»  відбудеться футбольний матч за участю ФК «Олександрія» - «Ворскла» (Полтава). Команда В.Сачка сьогодні посідає 5-те місце в турнірній таблиці Ліга - Парі-Матч, маючи в активі 4 перемоги, 6 – нічиїх та одну поразку. Такий же показник і по забиванню і по пропусках м’ячів  – 5-те місце (14-13). Це одна із команд, котра може зіграти з будь-якою командою ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ на рівних. Для «Ворскли» не існують поняття авторитети, але бувають і зриви. У команди доволі сформований стабільний, награний склад гравців, які досить вміло грають в захисті і нападі. Богуш, Сімінін, Даллку, Сапай, Бартуловіч, Громов, Пердута, Ковпак,  Шиндер, Янузі Ахмед - це ті гравці, котрі вміють грати та вигравати. З досвідом і роками за плечима. Лише 5 гравців мають вік до 25- ти років, а всім іншим під 30. 40-річний наставник Василь Сачко ставить ставку, як бачимо, на зрілий футбольний досвід, в першу чергу (Богуш, Ковпак, Даллку, Сапай, Бартуловіч, Сімінін).     

Наскільки цього дня гості будуть готові протистояти підопічним В.Шарана, покаже  сама гра. Після важкої гри з «Чорноморцем» в 1/8 фінала Кубка України, коли ряд фахівців виказали думку, що полтавчани берегли сили на «Олександрію», а частина  критикувала, що команда виснажена повернулася з Одеси, де на сухому полі залишила «ноги» - фізично виснажилася. Але це "Ворскла" - від неї слід очікувати чого завгодного, і, в першу чергу, експресивності на полі.  

До матчу залишається дуже обмаль часу. Керівництво ФК «Олександрія»  запрошує усю публіку, палких уболівальників нашої команди, прийти і підтримати своїх, гордість, славу рідного краю - "Олександрію". Що може бути кращим, що може більше шануватися, ніж бути поряд і підтримувати наших гравців у їх нестримному бажанні показати достойну гру з виграшем. Нам до снаги пройти «Ворсклу». Попередній досвід  гри з полтавчанами тому свідчення. Ми віримо в команду. ми віримо в гравців, тренерів і президента!

 І.Мельник           

Просмотров: 1129 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]