Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
22:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 13 » Майстер клас від чемпіона, або урок на майбутні перемоги
22:13
Майстер клас від чемпіона, або урок на майбутні перемоги

  Щоб там не говорили і не підсумовували фахівці від футболу, як би не критикували  наших городян,  а матч між «Динамо»  і «Олександрією», що відбувся 12 вересня на «Олімпійському», викликав зацікавленість глядачів. 10443 глядачі прийшли, щоб  підтримати киян і побачити олександрійців.  Серед  футбольної публіки було  безпосередньо не менше 500 уболівальників ФК «Олександрія».

  Завдячуючи президенту клубу С.А.Кузьменка було організовано масовий десант - приїзд на матч понад 75 уболівальників, та близько 100 активних  фанатів нашої команди.  А інша підтримка була  від  олександрійців – киян, які проживають у столиці нашої країни, але не забувають  своє рідне місто – щиросердно вболівають за «Олександрію».  Їх  банери «Олександрія, київські друзі з тобою»  та  «№21-  талісман  та друзі з тобою»  також підтримували наших гравців у двобої з лідером ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, нинішнім чемпіоном України. Багато уболівальників «Олександрії» було помічено особисто мною в секторах №23, 24 та 25.  

 Забий Басов гол, коли йому видалася  чудова нагода це зробити головою, можна було очікувати іншого рахунку. Лідер є лідер. 2 м`ячі в першому таймі, та третій на 90+4 хв. поєдинку показав майстерність  одних, а нашим гравцям було продемонстровано майстер-клас, як сьогодні треба грати, до чого йти, набираючись футбольного досвіду та переймання навиків та умінь  від профі футболістів.  

Наші гравці грали, не тушувались, намагались протистояти, проводили контратаки, були комбінації, була швидкість, динаміка, дух і старанність. У чомусь дорікнути особливо немає кого. Клас є клас. Його треба набирати від матчу до матчу. І на цьому згодилася більшість уболівальників, котрі після поєдинку жваво обговорювали гру.  Не було розчарувань, не було  песимізму. Була радість від побаченого матчу, коли чемпіон екзаменував команду, яка поставила за мету закріпитися в елітному українському футболі. Перемога господарів поля з рахунком 3:0 - це той рахунок, який  стане за основу, як  треба грати і забивати, до чого треба  рухатись щоденно.

  Повертались додому з надією, що все краще нашу команду чекає попереду. Є в неї  та іскра, котра повинна запалати переможним вогником. І всі ми цього чекаємо. Чекаємо перемог, цікавої і бойової гри. Бо віра, то  чи не найголовніша передумова вдач та успіхів.  

Багато хто з футбольної публіки дійшов загальної згоди, що граючи так з іншими командами, як зіграли проти киян, можна буде мати бажаний результат. І він буде неодмінно, бо цього прагнуть гравці, тренери, президент клубу та широка когорта уболівальників.

 Ми віримо в «Олександрію», віримо в президента клубу С.А.Кузьменка, ми віримо  в В.Шарана,  ми віримо в гравців, що вони  гідно будуть нести честь і авторитет  олександрійського футболу серед команд найелітнішого ешалону  українського футболу.    

Ми залишаємось на 11- му місці. Дарунок долі, що інші команди грають гірше нас.  

Кращими словами до вище сказаного нехай будуть фотознімки з ходу поєдинку.   

І.Мельник                   

Просмотров: 1364 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]