Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
12:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 28 » Люди визначались зі своїм завтра
10:02
Люди визначались зі своїм завтра

Частина 5 (хроніка голосування на дільниці)

Як член виборчої комісії був відповідальний за голосування виборців за місцем перебування. З іншими членами комісії виїхали до людей на квартири. Отримали 10 бюлетенів, опечатану скриньку і вперед. Перша квартира – гостинно зустрічає колишня вчителька - пенсіонер, інвалід:

- Я вже зачекалась. Чекаю-чекаю, а вас не видно. З вибором  давно визначилась – за Анатолія Кузьменка. Я колишня вчителька Новопразької школи.  Добре  знаю  скільки хороших справ робиться «УкрАгроКомом».  Такі люди нехай ідуть в парламент і працюють. Треба, щоб ще більше було у нас таких успішних аграріїв.

 Далі навідуємося до 93-ох річної бабусі, котра  також, не дивлячись на літа, визначилась зі своєю симпатією до А.І.Кузьменка. Бо все життя прожила на Чернігівщині, працювала на землі, знає добре    ціну праці на ній.Тому і буде голосувати за селян.

 Третя квартира, інвалід першої групи з  40 річним стажем. Також визначилась зі своїм вибором:

 -Як бачите жива, з гумором.Треба жити і  радуватися життю - кожному прожитому дню.  

Четверта квартира  – дружина відповіла, що чоловік пішов на виборчу дільницю. Телефонуємо, попереджаємо, щоб не видавали бюлетень.Відповідають з дільниці, що не видали, він пішов додому. Чекайте. Через годину повертаємось знову.  Вдома.

- Я здорова людина. А мене вже вкотре  вносять у список - НСП (неспроможні самостійно пересуватися).
- Що ж, Ви, за ці роки не виправили помилку?

– Та ходив. Обіцяли, що виправлять, а перед  виборами не пішов, не уточнив.  Голосую за своє краще завтра. Вибачте,  до наступних виборів все буде гаразд.

З 10-ти квартир. 7 – відголосували.  В одній квартирі дружина через домофон повідомила, що чоловік в Одесі на лікуванні, але він свідомий громадянин, він взяв відкріплення і проголосує в лікарні.  В одній квартирі нам не відчинили двері. Сусіда  сказав, що ще з ранку сусідка  вийшла з квартири.

 В наступній чоловік, колишній працівник райкому партії, який переніс інсульт,  сказав:

- Голосую за «Свободу».

 У черговій квартирі, чоловік сказав, що дружина тяжко хвора, 1- го квітня вдарив параліч, але вона буде голосувати, бо в перші, найтяжчі дні, допоміг А.Кузьменко, виділив кошти на ліки. Я водій, він починав свій шлях з водія... Жінка голосуватиме за тих, хто може надати допомогу в тяжку годину.

 - Дай боже йому здоров`я і перемоги, - почули  жіночий голос з сусідньої кімнати.    

І.Мельник  

Просмотров: 450 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]