Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
22:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 15 » Культура кандидатів
21:17
Культура кандидатів

Все  хороше починається з культури і виховання. Якщо ці дві якості відсутні  - людина обікрадена духовно. Нехай  і багата, нехай і владна.

Пройшов містом і подивився на  культуру і  вихованість  кандидатів. Думаю, що той хто справді себе поважає не дозволить, щоб його фотопортрет був використаний, вибачте на заборі,  стовпи, заборі чи на стінах будинків, підворотнях – місто  засмічене  "кандидатами". Скільки дорогої рекламної продукції «гуляє» тротуарами і під’їздами будинків.  Місто «обцяцьковане» - неначе  новорічна  ялинка. Усі обіцяють. Знають вихід з кризи, знають, що робити... От тільки чому раніше не асфальтували тротуари… Запитань дуже багато. Тільки закінчаться вибори чи побачимо деяких з кандидатів у наступні 5 років? Думаю, що ні!  Забудуть свої обіцянки, «закусять» обіду на олександрійців, що їх не обрали. Правда, деякі йдуть на вибори з прицілом  через 5 років таки стати обранцем. Інші молоді, амбітні  вважають і бачать себе месією.

Влучно з цього приводу  сказав у свій час Олександр Довженко: "Одержавши крила, людина придбала якості не ангела, а  сатани".

І.Мельник  

Просмотров: 477 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]