Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
10:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 15 » Козацькі змагання до Дня захисника Вітчизни, або знайомство з кандидатами
08:25
Козацькі змагання до Дня захисника Вітчизни, або знайомство з кандидатами

 День козацької слави святкується в день Пресвятої Покрови Богородиці – 14 жовтня щорічно. З цього року  козаки будуть будуть відзначати своє  свято разом з Днем  захисника Вітчизни. На пл. Попова  зібралося  кілька сотень олександрійців – козаків та тих, хто відчуває в собі козацький дух. Організатор культурно- масового заходу громадська організація «Козацький звичай» під керівництвом С.Григор`єва. Було все і куліш, і козацька горілка-палянка, і  вареники, і вишиванки, і політика, без якої сьогодні неможливо,  і, безумовно, козацькі розваги серед вправних козаків Олександрії. Відроджуються козацькі звичаї, традиції. І це добре. Одним із організаторів козацьких розваг виступив і кандидат на посаду міського голови А.Коломійцев, якого сьогодні підтримує "Солідарність" та ряд інших політичних партій демократичного характеру, що об`єдналися в одну каоліцію.

Вправлялися козаки "лава на лаву",  у жимі  на руках та в інших різноманітних козацьких вправах, що закаляють дух і вол, силу і характер. Звісно, що молодь цього дня розважилася на славу.

Перед учасниками козацького свята виступив А.Коломійцев, котрий  вірить  у комфортність життя в Олександрії, в нові робочі місця, в успішність міста в економічному розвитку. О.Рушковський один із кандидатів в депутати міської ради  презентував весь список кандидатів, які балотуються до міської ради від партії «Солідарність» . А це відомі в місті люди: Л.Самченко, В.Хірса, А.Сибірцев, М.Сулятицький,  К.Ліщенко, С.Гайдук,  Л.Савченко, С.Григор`єв, І.Баранов та ін. Звісно, що люди будуть голосувати за достойних людей, котрі  роблять і будуть спроможні і надалі працювати на благо своїх виборців.     

- Люди з досвідом праці в різних галузях виробництва. Це кандидати, які йдуть підтримати на виборах  кандидата на посаду міського голови А.Коломійцева, - наголосив О.Рушковський, син якого Олександр також балотується  до міської ради разом з батьком старшим Олександром.

Люди відчули подих свята, що був приурочений до Дня захисника Вітчизни, що втілює та відроджує народні традиції нашого народу. З такими святами жити краще, веселіше.

І.Григор`єв                                

Просмотров: 1234 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]