Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
08:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 13 » Контрольний матч-спаринг з "Дніпром"
15:20
Контрольний матч-спаринг з "Дніпром"

«Дніпро» (Дніпропетровськ) – ФК «Олександрія»-2:0 (1:0)

12.10.2014р., 14-00, УТБ «Дніпро»

«Дніпро»:Лаштувка (Шеліхов, 46), Влад (Мигунов, 46), Кравченко, Калініч (Саламаха, 68), Матос, Чеберячко, Гама,Бартуловіч (Горбунов, 54), Дуглас, Шахов (Польовий, 77), Політило (Васильєв, 55).

Гол.тренер: М.Маркевич.

«Олександрія»: Леванідов (Рудик, 68),Сухоцький (Бичков, 73),Леонов (Басов, 46), Ямполь (Кіча, 46), Іващенко (Пономар, 46), Чорній (Коломоєць, 46), Шендрік (Койдан, 68),Старенький (Бідловський, 46, Старенький, 52),Імереков (Піскун, 76), Микицей (Ломко, 46),Банада (Запорожан, 32).

Гол.тренер: В.Шаран.   

Голи: Є.Шахов (6), О.Васильєв (81).

Попередження: Є.Шахов (33), Б.Гама (75) - А.Шендрік (28), А.Запорожан (34).

Сьогодні, 12 жовтня, о 14-00 на стадіоні навчально - тренувальної бази «Дніпра» в Дніпропетровську наші земляки провели контрольний матч з лідером Прем'єр-ліги  - ФК «Дніпро».

Не стало несподіванкою, що дніпряни з самого початку матчу будуть грати першим номером. Вже на 3-й хвилині футболісти з берегів Дніпра провели затяжну атаку. Після подачі Бруно Гами на дальню стійку на М.Бартуловіча, останній замикав цей пас, але пробив мимо воріт. Через декілька хвилин господарі поля провели ще одну прекрасну атаку, яка закінчилася взяттям воріт. Н.Калініч відтіснив корпусом нашого захисника, віддав своєчасну передачу на Є.Шахова, який метрів з 15-ти вразив ціль – 1:0. На 11-й хвилині мали хороші нагоди відзначитися у воротах олександрійців Дуглас та все той же Є.Шахов. В першому випадку В.Леванідов парирував удар, а в другому – м’яч поцілив у стійку воріт. На 17-й хвилині наші земляки провели перспективну атаку, але удар Д.Леонова із-за меж штрафного майданчика пройшовся повз ворота. На 20-й хвилині С.Кравченко отримав м’яч на лінії штрафного майданчика, змістився вліво і пробив в протихід В.Леванідову, але його удар пройшовся поряд з дев’яткою. Олександрійці відповіли гострою атакою, але в останню мить Є.Чеберячко заблокував подачу з правого флангу – загрозу було ліквідовано. На 37-й хвилині дніпряни в центрі поля перехопили м’яч і провели гостру атаку. Н.Калініч віддав розрізну передачу на С.Кравченка, останній пробив з лінії штрафного майданчика, але не точно. На 39-й хвилині досить активний в звітній зустрічі Н.Калініч, обігравши захисника, віддав пас Б.Гамі, той другим дотиком пробив по воротах, але м’яч пролетів над поперечиною.

В другому таймі малюнок гри не змінився, господарі поля насідали на наші воріта, а олександрійці вилаштовували міцні захисні редути на підступах до власної штрафної, і при нагоді шукали щастя вже біля воріт «Дніпра». Починаючи хвилини з 60-ї, дніпряни влаштували тотальний штурм воріт наших земляків. Хороші можливості для взяття воріт мали Н.Калініч, Є.Шахов, О.Мигунов та Л.Матос, але в усіх випадках голкіпер В.Леванідов зіграв надійно. На 75-й хвилині олександрійці провели гостру атаку із завершальним ударом Коломойця з лінії штрафного майданчика, але цей удар було заблоковано О.Мигуновим. На 81-й хвилині все той же Ю.Коломоєць опинився з м’ячем у штрафному майданчику господарів, але забарився з ударом і захисник «Дніпра» Дуглас ліквідував загрозу. Швидше, а ніж секундна стрілка зробила повний оберт, господарі поля провели швидку контратаку, яка завершилася взяттям воріт. О.Васильєв отримав м’яч і майже з лінії штрафного майданчика пробив у дальній кут воріт – 2:0.

ІАЦ ФК "Олександрія"

Просмотров: 411 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]