Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 2 » Коли все виходить
00:07
Коли все виходить

ФК «Олександрія» - «Зірка» (Кіровоград) – 3:0 (2:0)

01.07.15р., 17.00, стадіон «Ніка+», + 27С, 700 глядачів, поле 5

Головний арбітр:А.Гончаренко (Кіровоград).

Асистенти арбітра: А.Скрипка (Кіровоград), І.Нерода (Олександрія).

«Олександрія»: Новак, Микицей, Шендрік, Басов, Сухоцький, Полярус, Козак, Степанюк, Морозенко, Грицук, к/к, Коломоєць.

2-й тайм: Леванідов (Рудик, 76), Пономар, Леонов (Іващенко, 76), Банада, Запорожан, к/к, Ломко, Чорній, Голенков, Старенький, Чеботаєв, Буличов (Гуськов, 76).

Гол.тренер: В.Шаран.

«Зірка»: Поштаренко (Льопка, 71), Ковальов, новачок (Б.Баранаць, 46), Допілка, к/к (Бочкур, 61), Бацула (Збунь, 74), Кучеренко, Лупашко (Керножицький, 74), Акименко (Г.Баранець, 46), Щедрий (Фатєєв, 61), Мостовой (Бочак, 74), Локтіонов (Деребчинський, 55).

Гол.тренер: С.Лавриненко.

Голи: В.Грицук, 6, А.Сухоцький, 16, О.Буличов, 53.

 Здається, що «Зірка» ще не готова протистояти олександрійцям,
незважаючи  контрольний це поєдинок чи в рамках чемпіонату. Кіровоградці приїхали до «Олександрії»  в тому складі, який був  і на початку весни. Команда укомплектована хорошими гравцями: брати Баранці, Лупашко, Локтіонов, Акименко, Допілка, Деребчинський, Фаттєв, Бочкур, Бацула, Мостовой – всі гравці на місці.

«Олександрія» вже в дебюті матчу забила дуже швидкий гол. Автором якого став  В.Грицук. С.Микицей зрячо відпасував з правого флангу на набігаючого В.Грицука, а той головою відправляє м’яч під поперечину, від якої шкіряний потрапляє у сітку  воріт гостей. – 1:0. Не встигли вщухнути овації від масованої підтримки фанатів, як вже чрез 10 хвилин відзначається А.Сухоцький. Гольову передачу зробив Ю.Коломоєць. Наш захисник був першим на м’ячі – 2:0. Добру гру показали Є.Морозенко, М.Козак та А.Полярус. Дії ци молодих гравців були осмисленими і активними, вони намагалися створити максимум небезпек біля воріт  суперника. Тайм  пройшов на одному подиху і  це при +27 градусній температурі.

Другий тайм був більш академічним, спокійнішим, виваженішим. Атакували більш вдумливо, хоча дещо і перетримували м’яч. Це стосується А.Голенкова. Він це і сам розумів, бо кілька разів перспективні атакувальні дії переривались через затримку з пасом саме від А.Голенкова.  Але на 53-й хв. він реабілітував себе тим, що подав м’яч в штрафну гостей,  де Пономар далі на лінію карного майданчика. Першим на м`ячі був О.Буличов, який потужно приклався  піду дар – 3:0. Шанс – треба давати цей шанс місцевим гравцям. Треба вірити в них. Розкривати їх талант, формувати патріотів рідного міста. І в подальшому олександрійці повністю диктували умови гри на полі.  Попереду діяли С.Старенький, В.Пономар та О.Гуськов. Вміло грав у захисті А.Запорожан. Д.Рудик, який вийшов у другому таймі, в кількох моментах не розгубився, а діяв, як треба діяти вмілому голкіперу – не пропустити.

Після матчу бачив задоволеного В.Шарана, бо він як не хто інший найбільше розуміє, що виграти в «Зірки» - це не «піша прогулянка».  Це хороший спаринг, який показав сильні та слабкі ще ланки в нашій команді. Але загалом, гра вдалася. Зіграли всі на високому рівні. Усі старалися, викладалися на полі…   

І.Мельник

Просмотров: 1392 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]