Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
09:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 17 » Коли виграє сильніший
10:17
Коли виграє сильніший

Поєдинок між «Олександрією»  та «Сталлю» приніс обом командам  та вболівальникам протягом 90 хвилин неабияку нервозність та хвилювання. Матч напрочуд видався бойовим, бо багато було силової боротьби на полі, моментів, що примушували зриватися з місць, коли м’ячі летіли мимо цілі. «Сталь» спробувала демонструвати ігрові моменти, що притаманні голландському футболу – витягати оборону суперника з його штрафної, а потім стрімголов  атакувати  через вільні зони.  Вдавалося це не завжди, але гості  були налаштовані на перемогу.

Про що на прес-конференції  заявив в.о. гол. тр. Якоб Галл:

Ми вивчили добре гру  суперника, якби  можна було сказати, що суперник  на рівень вище по класу гри, тоді  можна програти. Що можна сказати тренеру, коли і дружина, і  син приїхали з Голландії мене підтримати… Ми атакували. У нас була  швидкість,  можна було вигравати. Ми не змогли «витягти» суперника на себе, бо є проблема в гравців з прийняттям рішень. 2-3 передачі і втрачаємо контролювати м’яч, і нам забивають. У другому таймі  «розкрилися», - і пропустили. Далі ризикнули: захисника змінили на нападника, почали грати в 3 нападники , і отримали другий м’яч у свої ворота. Якщо відкинути  рахунок, нашу поразку  2:0, то сьогодні грали дві рівні команди. Ця гра – розчарування, але я боєць, ми будемо битися до кінця, щоб мати перемоги в подальшому.

 Переможні голи С.Старенького на 55- й хв. та С.Куліша – на 85-й хв. вивели «Олександрію» на 4- е місце в турнірній таблиці ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, що є вже досягненням  для команди В.Шарана, що до цього часу не мала такого місця.

Перший тайм запам`ятався кількома гострими моментами гравців обох команд, але напруга від цього не поменшала, бо вболівальник нашої команди з тривогою спостерігав  цей поєдинок. Були сумніви на позитивний результат для нас.

У другій половині  гри видно, що В.Шаран віднайшов  такі переконливі слова, що гравці вийшовши на поле почали грати в інший, притаманний нам футбол: атакуючий, більш динамічний, більш швидкісний і головне  продуманий від початку атаки до її завершення. І це принесло користь, бо вже на 55-й хв. досвідчений С.Старенький  зумів віднайти шпаринку в захисті, коли Пономар йому  асистував, Сергій в останню  мить зумів дотиком ноги обіграти набігаючого  на нього Ю.Паньківа, але той вже не зміг перекрити вільну зону для прицільного удару  – 1:0.

Після цього голу гості не відсиджувалися в обороні, а навпаки  нав’язали нам захищатися,  бо наші гравці дещо збавили темп, віддавши ініціативу супернику. 1:0 – це ще не рахунок. Треба було бачити в цей час які емоції  були  у рухах, та викриках нашого тренера. Він «горів» біля  кромки поля. Він розумів, що ще один натиск і  гості  можуть зрівняти рахунок. Тренер підсилює атакуючу лінію.  На поле виходить  В.Грицук, а в подальшому С.Куліш, який  став тією чарівною  паличкою, що заспокоїла  всіх на стадіоні «Ніка»: олександрійцям -  принесла  полегшення і  впевненість у перемозі, а суперника – змиритися з поразкою.  На 85-й хв.  С.Куліш з близької відстані зумів обіграти колишнього воротаря  «Олександрії» Ю.Паньківа.

Гості мали також кілька моментів, щоб забити  В.Леванідову, але цього разу ні Задерака, ні Дансо, ні Карікарі, ні Дебелка, ні   Карасюк,  ні потужний ганієць Комваліус  не змогли влучити в ворота «Олександрії».  Перемога 2:0, що  стала першою для нас перемогою над «Сталлю»  в ПЛ.

Про це говорив і головний тренер «Олександрії»  В.Шаран  на прес-конференції:

- До цього матчу ми не вигравали в «Сталі» в рамках ПЛ. Ми знали, що гар буде дуже нервозною, адреналіновою. Тому було багато помилок в першому таймі, що не дали можливість нам відкрити рахунок. У другому – використали свої гольові моменти. Для нас це дуже важлива перемога, бо попереду у нас дуже складні матчі  з «Динамо»  23 жовтня, та 26 жовтня в 1/8  фіналу кубку України в Львові зустріч  з «Шахтарем».  Якщо відкинути рахунок, що приніс нам перемогу , то можна сказати, що сьогодні на полі грали дві рівні команди, але футбольне щастя, і майстерність все ж була на нашому боці.

Приємно, що минулий футбольний тиждень приніс перемоги і іншим представникам Кіровоградщини, які захищають честь нашого футболу на всіх рівнях ліг України. "Зірка" здолала  полтавську "Ворсклу" - 2:0, а  першолігівський  "Інгулець"  з Петрове здолав стрийську  "Скалу"  - 1:0.  Також і молодіжні склади "Олександрії" порадували своїми перемогами. 

Фоторяд

І.Мельник

Просмотров: 1315 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]