Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 19 » Коли перемагає клас виконавців
11:42
Коли перемагає клас виконавців

Прелюдією до перемоги стала перемога молодіжки за день до головного матчу, коли підопічні А.Купцова перемогли молодіжку "Волині" з рахунком - 3:0. Святковий, недільний футбол влаштували для вболівальників гравці ФК «Олександрія», розгромивши міць волинян, команду, котра знаходиться на 5- му місці турнірного становища ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, є командою, що намагається грати на рівні Єврокубку.

В.Кварцяний, готовий був землю перевернути в роздягальні по закінченні першого тайму, його голос було чутно ледве не до трибун «Ніки». Емоційність, коли команда безвольна, не може грати, так як цього бажає тренер, привела до того, що він по закінченні матчу відмовився  прийняти участь в традиційній прес-конференції.  Такого фіаско він не очікував... Такого результату тим більше. 

«Волинь» була налаштована тільки на перемогу, і це вона почала демонструвати з перших секунд матчу. Кілька гострих моментів могли привести до бажаного результату, але надійність та впевненість у воротах молодого Леванідова не дала змоги луцьким гарвцям відкрити рахунок у матчі. Їх запалу вистачило на перші 25 хв. поєдинку, а далі «здав» досвідчений Діденко, який одного разу в високому стрибку мав нагоду забивати. З часом олександрійці перехопили ініціативу і почали все більше гостювати на полі суперника. На 39-й хв. свої здібності до забивання проявив Коломоєць, який після лівофлангової передачі Таргамадзе на Мягкова, а той, побачивши нашого форварда на забивній точці, в один дотик  «вклав» у ноги Коломойцю гольовий м’яч – 1:0. Трибуни ревуть, волають від несамовитої радості за команду, яку люблять і поважають за бійцівський характер, за працю, що дає результат.  Закріпити успіх мали ще в першому таймі, якби Полярус пробив трохи влучніше,коли м`яч влучив в нижню стійку воріт,та цей момент став чудовою преамбулою того, що в другому таймі олександрійці безперечно будуть ще забивати «Волині».

 По перерві наші «погнали волинян за хмари». Кварцяний робить заміни… Це не спрацьовує, спрацьовує гра наших двох нападникыв, яких Шаран виставив на гру. Пономар виконував роль, як лівого так і правого півзахисника – нападника. На 55-й хв. в одній із масованих атак воріт Неділька, той не встояв  після потужного  удару Мягкова – 2:0. Гості відповіли  гостро, але не гольово - м’яч пролетів над поперечиною. Другий м’яч деморалізував «Волинь», вони нічого не могли вдіяти проти рухливого Таргамадзе, який сам мотався та мотав гравців волинян так, що ті не встигали його перебігати. Такий собі вільний гравець на полі зіграв свою позитивну роль, бо відволікав увагу відразу кількох гравців, що давало змогу тому ж Коломойцю мати вільну пробивну зону. Оживили гру Банада, Козак, Старенький, які  вимотували  фізику високорослих  та довгоногих волинян. На 82-й хв. третій м`яч став логічним завершенням побиття суперника. Коломоєць впіймав  кураж – обіграв на одній нозі захисника, вийшов віч-на-віч з Недільком і забив третій м’яч.

Скандують трибуни «Олександрія – молодці!», «Шарану, Кузьменку, ура!», «Так тримати!», «Вперед «Олександрія!». Люди радісно усміхнені, вони щасливі від такої майстерної гри своїх земляків. Вони в захопленні від красенів голів, вони отримали незбагненний заряд бадьористі та гарного настрою, який ,як ніколи, сьогодні потрібен. Такий  футбол – це відрада, це моменти щастя, це наше життя, яке має бути завжди таким  -  переможним, радісним і бажаним! Це не передати словами, коли наші гравці забивали м`ячі. Треба було бачити яскравість та радість буття публіки на трибунах. Здається, що всі того вечора були заряджені і налаштовані лише на перемогу. Це була наша спільна перемога.   

«Волинь» на 82-й хв. змогла завдяки пенальті дещо реабілітуватися перед своїми вболівальниками, котрі подали майже 1000 км, щоб підтримати своїх.

 Та цього разу радість заслуженої перемоги належить «Олександрії».   

 На після матчеву прес-конференцію В.Кварцяний так і не прийшов. Йому не було що сказати цього вечора. Все він «виказав» в роздягальні…

 В.Шаран, гол. тр. ФК «Олександрія»:

- Перший тайм відіграли не так як треба, але під його кінець почали компактно грати в обороні, не даючи супернику грати на нашому полі. З`явилися вільні зони, якби було більше майстерності, коли забивали, то рахунок міг бути більшим. Зняли тягар, грали розкуто, грамотно. Забили другий, третій, могли і ще забивати… Довели матч до логічного завершення. Витримали натиск суперника. Два гравці попереду Коломоєць і Пономар, а також Таргамадзе дали бажаний результат, коли Пономар підключався з флангів, чим плутав захист гостей. Сьогодні перемогла наша вироблена тактика атакувати.

ФК «Олександрія» - «Волинь» (Луцьк) – 3:1 (1:0)

18.10.15р., 17.00, КСК «Ніка», 3200 глядачів, +12С, поле 5

Арбітр: В.Романов (Дніпропетровськ).

Асистенти арбітра: В.Висоцький (Запоріжжя), Л.Ярмолинський (Київ).

4-й арбітр: С.Березка (Київська обл.).

Наглядач арбітражу: В.Петров (Харків).

«Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Микицей, Мягков, Пономар (Старенький, 84), Таргамадзе (Козак, 76), Полярус (Банада, 64), Запорожан, к/к, Шендрік, Коломоєць, Басов.

Запасні: Рудик, Степанюк, Чорній, Імереков.

Гол.тренер – В.Шаран.

«Волинь»: Неділько, Жуніч, Шабанов, Насонов, Богданов (Мемешев, 52), Шіш, Кравченко (Горопевшек, 85), Політило, к/к, Матей, Кобахідзе, Діденко (Козьбан, 46).

Запасні: Кичак, Польовий.

Гол.тренер – В.Кварцяний.

Попередження: П.Мягков, 42, А.Запорожан, 90+1, С.Старенький, 90+2, – І.Жуніч, 28, А.Шабанов, 51, О.Насонов, 58.

Голи: Ю.Коломоєць, 39, 82, П.Мягков, 55,  – Ф.Матей, 90+1 - з пенальті.

І.Мельник

Просмотров: 1901 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]