Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
01:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 27 » Коли нічия на вагу золота
20:24
Коли нічия на вагу золота

“ЗОРЯ”- ФК “ОЛЕКСАНДРІЯ”- 1:1 (1:0)

27.09.15 р., 17.00, "Славутич-Арена", Запоріжжя                      

Арбітр у полі: Ю.Можаровський.

Асистени арбітра: Л.Ярмолинський, О.Холодинський.

4-й арбітр: В.Романов.

Спостерігач арбітражу ФФУ: І.Хіблін.

Директор матчу ФФУ: В.Маслов.

“Зоря” : Левченко, Сіваков, Опанасенко,  Пилявский, Каменюка. к/к , Гречишкін,  Гордієнко(Малиновський,52), Караваєв, Петряк(Тотовицкий,81), Будківський, Любенович( Ліпартия,65).

Запасні: Шевченко,Танковський, Ярмаш, Чечер.

Головний тренер: Ю.Вернидуб.                                                                                                 ФК”Олександрія”:Леванідов, Сухоцький, Микицей, Мягков, Пономар(Банада,81) , Запорожан, к/к, Голенков(Старенький,75) Грицук (Козак,45+2), Шендрік, Коломоєць, Басов.

Запасні: Рудик,Полярус, Імереков, Чорній.                                          

Головний тренер: В.Шаран.

Голи: П.Будківський, 26 хв.,- Ю.Коломоєць, 72 хв.

Різні були думки з приводу результату матчу «Зоря» - «Олександрія». Більшість  фахівців  говорили, що більше шансів у «Зорі». Яка на «ходу». Яка недаремно перебуває на третьому місці, маючи характеристику агресивної та результативної команди, яка не дивиться на  авторитети.

 А щодо «Олександрії», то їй після перемоги над « Карпатами»  та зіграним кубковим дербі з «Зіркою», було і важко, і легко грати – за рахунок позтивної результативності, за рахунок характеру і виконання настанов  В.Шарана.  «Олександрія» не дивлячись на пропущений гол в середині першого тайму, коли грубо помилився наш захист, зуміла не впасти в паніку, не розслабилася, а навпаки в другому таймі довела свою перевагу на полі до забитого голу.  «Зоря» була покарана за самовпевненість,  за свою безгріховність в атакувальних стадіях, коли гадали, що заб’ють ще не один м’яч. Адже по моментах у луганчан їх було більше. Вже на 6-й хв., Леванідову довелося парирувати підступний удар через себе. І  надалі господарі домінували на полі. Лише за перші 20 хв. було виконано 7 кутових   на ворота  «Олександрії».  Непередбачена травма Грицука – вибила з рядів раціоналізм, накал, думку, творчість … Але заміна, яку зробив В.Шаран в наступних хвилинах матчу довела, що  Козак агресивно, розумно  включився  в гру, якого «пасли» на його фланзі відразу  два гравці «Зорі», і яким не завжди вдавалося зупиняти атаки Михайла. І Старенький, який вийшов на заміну, і Банада -в другому таймі додали швидкостей,  логічності та послідовності в наступальних діях «Олександрії». А ось Ю.Вернидуб явно помилився з замінами: ні Ліпартія, ні Малиновський, ні Тотовицький не змогли підсилити гру луганчан. Рухнули потужні флангові кинджальні атаки луганчан, рухнула самонадіяність на голи.            

"Олександрія" не схибила настановам тренера грати простіше, витерпіли  всі атакувальні  навали  «Зорі», і  віднайшли ту шпаринку – проріху в захисних редутах суперника, коли на 72-й хв. швидка контратака олександрійців завершилася  супер навісом на штрафну в виконанні Голенковим. А там, як і годиться, першим на м’ячі був наш форвард Коломоєць, який на швидкості відправляє ударом голови м’яч у ліву дев`ятку воріт від голкіпера «Зорі» - 1:1. Гол закономірний – олександрійці потужно додали в другій половині гри.  До голу  кілька  прицільних ударів  виконав той же Коломоєць, Запорожан, Пономар. Прицілювалися, наближалися до воріт суперника. Динамічно, колективно грали, закривали всі вільні зони для  гравців «Зорі».  Тактично грамотно грали, заволоділи ініціативою - вхопили такий собі кураж.  

 Для нас здобуте очко на виїзді, що на вагу золота.  Відібрати  перемогу в третьої команди ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ – це дуже важливо для наступних поєдинків. Такі матчі  вселяють віру, що коли є воля, характер, сили і витримка, дисципліна, коли є мужність боротися до кінця – результат буде завжди бажаним.

«Зоря» чи не вперше отримала  добрячого ляпаса від «ОлександріЇ», а гадала, що перемога буде за нею.

 Матч «Зоря» - ФК «Олександрія» ввійде в історію  футбольних протистоянь, як матч  без жодного попередження, що говорить про футбольну толерантність та фаховість гравців.  

Прес- конференція

В.Шаран, головний тренер  ФК «Олександрія», звісно, що з настроєм:

-   Не буду коментувати забитий гол. Деякі гравці не змогли виконати мої настанови на гру. Ми знали, що «Зоря» буде постійно пресенгувати. Треба було грати більш простіше. Короткі передачі, витерпіли, витримали натиск… Я був впевнений, що  бодай один гольовий момент ми використаємо з максимальною користю для себе.  І ми це зробили. Змогли переламати гру. Попереду  активно діяв Коломоєць, йому максимально допомагав Пономар. Закономірний результат. Я задоволений результатом. Цей  матч додає  впевненості. Є бажання грати. Два  вихідних – це результат хорошої гри. Хлопці заслужили на цей  відпочинок.

Ю.Вернидуб, головний тренер «Зорі», явно був незадоволеним:

- Грали агресивно. Перший тайм наш, все виходило. В другому таймі почали грати на збереження, повністю його провалили. Жаль, що втратили перемогу.   Заміни не підсилили гру. Треба було забивати в першому таймі, коли «Олександрія»  нічого не показала.  Що є то є. Не задоволений грою команди. Програвали в підборах, в  організації контратак. Забитий  м’яч був не потрібним.  Але на цьому життя не закінчується, треба рухатись далі. Головне не втратити їх довіру. Вони хочуть бути до кінця професіоналами.

І.Мельник                    

Просмотров: 1335 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]